Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Fatih Sultan Mehmet Hastanesi Kulak Burun Boğaz

01 Temmuz 2024 15:04

01.07.2024 sabah saat 10.10'da Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları bölümünde M**** T****'tan kulaklarımı temizletmek için randevu almıştım. M**** T****'ın asistanına muayene oldum. Sarı saçlı ince bir kadındı ve yaşı da oldukça gençti. Muayene öncesinde gergin bir telefon görüşmesi yaptı. Ardından muayeneye aldı. Muayene sırasında hoş olmayan bir tavırla muayene etti. Kulağımı temizlerken canımın acıdığını söyledim. "Bu şekilde ben de yapamam, benim üzerime kalır, kulağını delerim, başka doktora git" diyerek muayene etmeyi bıraktı ve kötü tabirlerde bulunarak beni muayene etmeyeceğini söyledi. Muayene olmaya geldiğimi ve işlemi sağlıklı bir şekilde tamamlamasını rica ettiğim halde muayene etmeyeceğini söyleyerek, "Beni itiyorsun, yapmamı engelliyorsun" diyerek yapmadığım tavırlarla iftira atıp beni odadan çıkardı. Basit bir kulak temizleme işlemini yarıda kesip, tedaviyi tamamlamadı. Ve şu an aşırı derecede kulak ağrısı şikayetim var. Bu ihmalkarlığın, kulağıma verdiği zararın ve saygısızlığın gerekli birimlere iletilmesini rica ediyorum ve gerekli şikayetlerde bulunacağımı beyan ediyorum.

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Haydarpaşa Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi KBB Pişmanlıktır Üzücü

21 Ağustos 2024 22:54