Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acilde Bilinçsiz Doktor Hezeyanı

30 Mart 2024 17:1111.825

Fatih Sultan Mehmet Hastanesi Ataşehir Acil Polikliniği'ne makat apsesi tekrarı sebebiyle gittim. Acı içinde ve midem bulanırken 4 saat bekledim.

Daha sonra, tanımlamak istemediğim bir sağlık çalışanı geldi. Normalde, önceki ziyaretlerimde olduğu gibi kan testi yapılıp drenaj işlemi uygulanırdı. Ancak bu kez, 5 cm çapındaki apseme anestezi yapılacağını düşünürken, sağlık çalışanı hiçbir şey söylemeden ve ben fark etmeden iğneyi batırdı. İçinden kan pıhtısı çıktı ve acıdan çığlık attım.

'Ne yapıyorsunuz? ' diye sorduğumda, alaycı bir tavırla 'Test ediyorum' dedi ve gazlı bezi önüme fırlatarak 'Sen sil' dedi ve gitti. Apsenin varlığı çıplak gözle makat muayenesi ve MR ile anlaşılır, iğneyle test diye bir yöntem yoktur. Ayrıca, bu uygulama apseyi daha da travmatize etti.

Neden oluştuğunu sorduğumda 'Bilmiyorum' dedi ve sorumu cevapsız bıraktı. Daha önceki drenaj işlemlerinde böyle mantıksız bir muayeneyle karşılaşmamıştım. Kendimi aşağılanmış hissettim; makat apsesi acil drenaj gerektiren ciddi bir durumdur.

Yapılan işlem, evde hastanın kendi kendine iğneyle apsesini patlatmaya çalışmasına benziyordu. Şu an apse daha da büyümüş durumda ve travmatize olmuş bir haldeyim.

Bu ilkel ve mantık dışı bir olaydı. Bilgisi olmayan kişilerin müdahale etmemesi gerektiğini düşünüyorum; elma büyüklüğünde ve zonklama yapan bir apseyle geldim ve travmatize olmuş bir şekilde geri döndüm.

Makat apsesinin tehlikeli olduğunu ve delici bir aletle patlatılmaması gerektiğini bilenler anlayacaktır.

Acil servisteki personel de duruma hak veriyor gibi görünse de, maalesef sessiz kaldılar. Durumun gerektiği gibi ele alınmasını talep ediyorum.

21 Temmuz 2024 20:37

Hiçbir şey yapılmadı bilinçsiz asistanlar pratisyen falan yok yanlış uygunsuz hareket müdahalelere tepkisiz kalan bir hiyelarşi var, asla aciline adım atmayın sakat çıkarsınız

4 Mayıs 14:53

Gelişme olmadı baş hekim soruşturma açılmalı sonuçta bunları yetiştiren uzman hocalar heyet odasında çay içen özel okuldan mi geliyorlar usulsüzlük sağlık suçu olduğunda hiyerarşik sessizlik var. Bu Hastanenin kadro değişimi şart GATA nin yanından bile geçemez Ler. Acilen soruşturulmalı

Riskli Gebelikte Umursamaz Ve Azarlayıcı Muamele

Nilüfer
6 Kasım 2024 01:0032.889

Ege Üniversitesi Hastanesi aciline riskli gebelik şüphesi ile sevk edildim. Kadın doğum servisinde yapılan muayene ve ul...

2 Destek

Hastanede İhmalkârlık Ve Saygısızlık

Gizem
13 Mart 2025 06:108.221

Annemi 12.03.25 tarihinde saat 16.30'da Sultan Abdülhamid Han Eğitim Araştırma Hastanesi aciline götürdüm. Kendisi MS ha...

Hastanede İhmalkârlık Ve Saygısızlık

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acilde Skandal Crf Değerim 160 Ve 3 Gün Boyunca Süründüm

Tülay
9 Ağustos 2024 22:418.962

İlk gün ağrılar içinde gittiğim hastaneden ne bir ilaç ne bir tedavi olmadan gönderildim. Üstelik bu ağrı ile yaklaşık 2...

1 Destek

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Yaşadığım Sorunlar!

Destiny
10 Mart 2025 18:322.912

Bugün akşam saat beş sularında Aksu Devlet Hastanesi'ne acile gittim yüksek ateş öksürük kusma ve halsizlik şikayetlerim...

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisteki Azarlayan Ve Mahremiyet Önem Vermeyen Hemşireden

Narin
26 Şubat 2024 00:577.888

Samatya Acil girişinden 26 Şubat saat 22.02'de acil servisteydim. Yoğunluktan dolayı sabırlı şekilde bekledim, doktor ço...

FSM Eğitim Ve Araştırma Hastanesi En Kötü Hastane

FSM Eğitim VeAraştırma Hastanesi En Kötü Hastane

Aycan
FSM Hastanesi Ayaktan Hasta Acil ( Yeşil Alan )

FSM HastanesiAyaktan Hasta Acil ( Yeşil Alan )

Yusuf

Öne ÇıkanKonular