Mehmet sonuçtan memnun

Abbott Freestyle Libre 2 Şeker Ölçme Sensörü Problemi

30 Nisan 2023 20:28

Merhabalar devletin verdiği Abbott freestyle libre 2 sensör 4 gün önce Çarşamba günü oğlumun koluna takıldı. Devlete bin teşekkür ederim.
Lakin cuma günü öğlene kadar ölçüm yaptık. Akşam üzeri sensör okumuyor sürekli on dakika sonra tekrar okutun diyor. İşlem yapmıyor. Ne yapmamız lazım müşteri hizmetleri ne de ulaşılmıyor Mesai dışı olduğu için hafta içinde arayın diyor.
Bunun mesaisi mi olur Allah aşkına.
En küçük bir mağazanın bile 7/24 müşteri hizmetleri çağrı merkezi aktif.
Siz ki dünya çapında bir firmasınız.
Çok hayret verici ve üzücü.

Çocuğun şekeri yüksek gidiyor öğrenmeden vursam hipoglisemi oluyor.
Ne yapmalıyım şimdi?

07 Mayıs 2023 11:30

Son yaptığımız ölçümde lo çıktı yani en düşük glikoz seviyesi. Biz normal şeker ölçme cihazı ile ölçtük 101 çıktı Kahvaltıyı yaptık ölçmüyor şimdi de, "10 dakika sonra tekrar deneyiniz"diyor. Kısaca Ölçüm yapmıyor Cihazı takalı iki gün oluyor cuma günü takmıştım.

03 Mayıs 2023 10:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Mehmet Bey ; Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili hafta içerisinde sizlere ulaşıyor olacağız. Saygılarımızla, Free Style Libre Müşteri Hizmetleri

04 Mayıs 2023 14:38
06 Mayıs 2023 20:46

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Yenisini göndereceğiniz için. Lakin benim bir sorum yanıtsız kalmıştir. Onu da cevaplar mısınız Neden bu "on dakikada sonra tekrar deneyiniz" diyor okumuyor. Bazen bir bazen yarım saat okuma yapmamış oluyor ve o saatleri kayıp olarak gösteriyor İyi çalışmalar

Çocuğum İçin Kullandığım Sensörde Ölçüm Ve Yapışma Sorunları Yaşadım

09 Eylül 2025 11:02

14 Haziran 2025 07:47
Freestyle Libre 2 Sensör Erken Uyarı Ve Ölçüm Sapmaları Tekrarlandı
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Freestyle Libre 2 Sensörlerinde Artan Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Desteği

08 Ekim 2025 11:49