Fppro Teknik Servis'in Profesyonellikten Uzak Olduğunu Düşünüyorum

27 Mart 2024 09:49

Dün, iPhone 13 Pro model cihazımın arka kamera camı yerinden çıktı. Altını çiziyorum, çıktı ve kırık ya da benzeri bir hasar söz konusu değil. Kamera lensini çıkan camla hemen kapattım ve içinde üfleseniz gidecek kadar ufak bir toz parçası vardı.

Şişli 'deki yetkili servise götürdüm. Normalde kullanılabilecek durumda olan cam için değişim talep ettim. Her şey yolundaydı ve 1,5 saat sonra cihazımın tamir edildiği söylendi. Gelip alabileceğim belirtildi. Ancak cihazı kontrol ettiğimde, tozun hala aynı yerde olduğunu ve camın değiştirildiğine dair şüphelerim olduğunu fark ettim.

'Toz hala aynı yerde duruyor' dediğimde, 'Kırılmalarda cam tozlarının kalabileceği' söylendi; ancak camım kırılmamıştı. Ufak bir tozu uygun bir ücrete temizleyebilecek işletmeler varken, bu servis kamera değişimi önerdi.

Ve kamera değişiminin fiyatı, KDV dahil neredeyse 10.000 TL idi. İlk kez denediğim bu işletmeden memnun kalmadım ve tamir için ödediğim 1.200 TL ile geçirdiğim 1,5 saat boşa gitti. Bu tür işletmelerin profesyonellikten uzak olduğunu düşünüyorum.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

İphone 15 Pro Cam Değişiminde Yaşanan Sorunlar Ve Eksik Bilgilendirme

22 Nisan 14:11
Farabi sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 19:04
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 16:55
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Fixplan Kurumsallık Adı Altında Sözde Telefon Tamircileri.

Burak
08 Temmuz 2024 00:14
Fixplan Kurumsallık Adı Altında Sözde Telefon Tamircileri.
Burak sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 06:34