Barış sonuçtan hiç memnun değil

FPPRO Teknik Servis Fp Pro Pişmanlıktır

26 Nisan 2024 11:32

Kırılan ekranımı Fppro'da değiştirmek istedim. Ekranım değiştirildikten sonra sensörüm bozuldu ve benden ekstra para istendi. Apple marka telefonlara mesaj geldiğinde ekran otomatik olarak açılır ve uyanır.
Telefonumun ekranını Fppro'dan değiştirdikten sonra telefonuma gelen bildirimlerde ekranım uyanmamaya başladı. Ertesi gün servise tekrar gittiğimde sorunu halledemediklerini ve telefona yazılım yüklemeleri gerektiğini söylediler.
Yazılımda anakart veya herhangi bir parça problem çıkarırsa o parçanın değiştirilmesi gerektiğini ve ekstra ücrete tabi olduğunu söylediler. Ayrıca Fppro'da telefonuma takılan kırılmaz cam iki saat sonra telefonumdan düştü. Bunu da değiştirdiğimde yine ekstra ücret talep ettiler.

Telefonumun ekranı kırıldığında ve yarısı kırık haldeyken bile telefonuma gelen SMS ve bildirimlerde ekranım uyandığı halde Fppro telefonumun sensörünü bozdu ve bu konuda ücretli yardım teklif ettiler. TELEFONUMU BOZDULAR ÜSTÜNE DAHA FAZL PARA İSTEDİLER VERMEYİNCE DE BİZE YARDIMCI OLAMAYACIĞINI SÖYLEDİLER

Barış sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 16:27
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Sağlam Gönderdiğim Telefonum Çizik Ve Kırık Şekilde Geri Geldi Fiyat Da Fahiş

24 Nisan 14:37
Sağlam Gönderdiğim Telefonum Çizik Ve Kırık Şekilde Geri Geldi Fiyat Da Fahiş
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Fppro Teknik Servis'e Gönderdiğim Cihaz Sürekli Arızalı Şekilde Geri Geliyor

11 Haziran 11:31

FPPRO Teknik Servis İphone 13 Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar

28 Ağustos 2024 11:02
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 09:17