Ali sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 18:10

Merhaba 2007 model Ford Tourneo Connect aldım, şasi numarası paslanmadan dolayı silinmiş, ben şunu merak ediyorum, bu şasi numarası ayak altına suyun nemin en çok olduğu yere hangi mantıkla koydular? Acaba makine mühendisleri odası ile anlaşmalı mı çalışıyor Ford mühendisleri.? Bütün Connect sahipleri aynı şikayeti yapıyor, maliyeti 7500 lira

22 Şubat 2024 19:02

Ford Tourneo Connect şirketini mahkemeye vereceğim, sizinkinden uzman bağımsız bir kurumun incelemesi talebinde bulunacağım, yağmurda selde deniz sahili bölgesinde tuzlu su korozyonu olmasını hesap etmeden suyun ve nemin en çok olduğu yere şasi numarası koymanın mantık dışı olduğunu çocuk bile bilebilirken Ford mühendislerinin düşünmemesi saçmalık, kazanırsam bütün Ford mağdurları mahkemeye koşacak inşallah, 10 bin liraya mal oluyor bu haksızlık gerçekten 😡 o kadar ince çizilmiş ki zımpara ile kazıdı görevli hemen silindi şaka gibi

20 Şubat 2024 14:35 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

22 Şubat 2024 09:22

İlgili ekiplere bildirmek bizim maddi kaybımızı giderecek mi? Mantık dışı yere şasi numarası koymak ve vatandaşların kaybına sebep olmak kul hakkı değil mi ben hakkımı helal etmiyorum

22 Şubat 2024 19:00
Ford Connect Şasi Numarası

Ford şirketini mahkemeye vereceğim, sizinkinden uzman bağımsız bir kurumun incelemesi talebinde bulunacağım, yağmurda selde deniz sahili bölgesinde tuzlu su korozyonu olmasını hesap etmeden suyun ve nemin en çok olduğu yere şasi numarası koymanın mantık dışı olduğunu çocuk bile bilebilirken Ford mühendislerinin düşünmemesi saçmalık, kazanırsam bütün Ford mağdurları mahkemeye koşacak inşallah, 10 bin liraya mal oluyor bu haksızlık gerçekten 😡 o kadar ince çizilmiş ki zımpara ile kazıdı görevli hemen silindi şaka gibi

Ford Arabamın Şasi Numarası Silinmiş

Abdulkadir
28 Aralık 2023 17:02

Şasi Numarası Sorunu Ve Yüksek Masraflar

Ertekin
14 Ekim 2024 14:53
Şasi Numarası Sorunu Ve Yüksek Masraflar
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ford Tourneo Courier: Şasi Numarası Sorunu

04 Kasım 2024 22:46
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
02 Temmuz 2024 14:13