Resul sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 18:50

2022 model 29.000 km deki Ford transit aracımın elektronik ekranı komple kullanım dışı oldu. Aralık ayında aracımı servis randevusu alarak Ford esoto servisine götürdüm. Servistekiler günlerce bekletmesine rağmen araca bir müdahalede bulunmadan sadece kutup başı söküp takıp sorun yok diyerek geri verdiler. Biz gidip sormasak aracı serviste öylece bekleteceklerdi. Aradan 2 hafta geçmedi yine aynı sorunlar başladı. Dün sabah aracı servise bilgileri dahilinde bırakmamıza rağmen servis kaydının daha bugün açıldığını öğrendim. Acil kullanmakta olduğum araca yine bir müdahale sağlanmadı. 0 km araç alıyorsun daha 20.000 km de arıza yapmaya başlıyor ve servisin ilgisizliğine maruz bırakılıyoruz. Ford markasının kurumsallıkla, müşteri memnuniyeti ile uzaktan yakından alakası yok. Ford genel merkezden yaşadığım bu duruma acil çözüm bulmasını istiyorum.

31 Ocak 2024 10:19 (Şikayetten 15 saat sonra)
10 Şubat 2024 23:18

Aracım aynı arızayı 2 ay içinde 3. Kez yapıyor buna karşılık Ford yetkilileri sorunuma bir çare ve çözüm bulamıyor. 1 hafta boyunca aracım serviste kaldı sözde yazılım atarak sorunu çözdüklerini iddia ettiler. Ertesi gün araçtaki sorunlar artmaya başladı. Üretim hatası olan aracın değişimini de kabul etmiyorlar. Yaşadığım sorun sebebiyle ciddi oranda maddi manevi zarara uğramaya devam ediyorum. Kafam ağrımasın diye 2010 model aracımı satıp yeni araç aldım. Eskiyi arar olduk. Sürekli başka sorunlar çıkıyor. Ekte yaşadığım sorunların videolarını iletiyorum. Umarım Ford yetkilileri çağrıma kulak verir. Aksi halde her yerde yaşadığım bu mağduriyetimi paylaşmaya devam edip yasal haklarımı da kullanacağım.

14 Şubat 2024 23:26
2022 Model Ford Transit Dijital Gösterge Arızası

Servise durum hakkında bilgi almaya gittiğimde aracımın torpido kısmının komple indirildiğini gördüm. Hala aracımdaki hatayı tespit edip bir çözüm önerisi sunamadılar. Koskoca Ford firması üretim hatasının olduğu aşikar olan aracın değişimini de kabul etmiyor. Ford Markasına güvenip araç aldım bin pişman oldum. Maddi manevi tazminat davası açacağım. Sıfır diye üretim hatalı olan aracı satıp üstüne bir de değişimi kabul etmiyorlar. Trafikte yolda her an başına ne geleceği belli değil. Ford araçlarda güvenlik sorunu var. Aracınız yolda seyir halinde aniden elektrik kesip kazaya sebebiyet verebilir. Herkesi buradan uyarıyorum. Ben çektim siz çekmeyin.

28 Şubat 2024 20:32
2022 Model Ford Transit Dijital Gösterge Arızası

Süreç hala devam etmekte 1 aydır üretim hatasından kaynaklı sebepten ötürü aracımı kullanamıyorum. Maddi ve manevi olarak ciddi oranda kayba uğradım. Ford Otosan CEO'su Özgür Yücetürk ve Güven Özyurt a kadar ulaşmama rağmen şirket politikaları gereği talebime cevap veremeyeceklerini ilettiler. Aracımda motor hariç sökülmeyen bir parça kalmadı. Avrupa'da yapamayacakları bu tip politikaları maalesef biz Türk halkına reva görüyorlar. Ford almadan bir kez daha düşün derim. Biz yandık sizler yanmayı n.

Yunus
Yunus

Arızayı düzeltirdilermi aynı sıkıntı bizim 2021 Ford transit dede var

Ford Transit Yol Bilgisayarı Ekranı Tamamen Karardı, Teknik Destek Talebi

İsa
24 Ağustos 2025 14:46

2022 Ford Transit Anahtar Arızası

21 Haziran 2024 10:22
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Ford EcoSport'ta Bitmeyen Arızalar Ve Garanti Mağduriyeti!

Erhan
16 Haziran 2025 21:29