Fonksiyonel Tıp Akademisi Mağduriyeti

19 Nisan 2023 17:05

Şubat 2023'te Fonksiyonel Tıp akademisinden N** P** ile görüşüp 5 modülü birden satın aldım fakat yaklaşık 40 bin lira para alıp karşılığında 2021 kayıtlarını açtılar. Bir dershaneye kayıt olduğunuzda dersleri o tarihten sonra dinlemek için kayıt olursunuz fakat kayıt olana kadar bu şekilde konuşup sonrasında 'kayıt olduğunuz tarihte elimizde ne varsa onu satın almış oluyorsunuz sonrasını satın almak için extra para vermeniz gerekiyor' diyorlar. M*** A***'a durumu ilettiğimde ben bunlarla uğraşamam dedi, etik dediler diye bu kurumu seçmiştim ama hiç etik değiller.

Rabia

Ben egitim almayı düşünüyordum. 2 sene önce alanlar memnun kaldık diye konuştu. Su an pek yaygın değil fonksiyonel tip egitimi ve seçeneğim az. Online eğitimler size içerik acısından mi yetersiz geldi eski tarihli olduğu için? Bir de online tüm paket alan katlımcilara egitim olursa ücretsiz katılma sözü verilmiş sanırım bu konuda sizinle konuştular mi

Rabia

Gülnur hanim merhaba eğitimlerden memnun kalmadiniz? Acaba ayrıntılı görüşebilir miyiz

Gülnur
Gülnur

Maalesef, memnun kalmayı bırakın muhatap bile bulamadım. İkinci modül'de (19-21 Mayıs) katılma koşullarını sağlamama rağmen ikinci gün beni online eğitimden çıkardılar, WhatsApp'tan defalarca sormama rağmen farklı zamanlarda lütfedip dönmediler bile, dediğim gibi parayı alana kadarmış her şey.