Berkay sonuçtan çok memnun

03 Mayıs 2023 22:15
Berkay'ın Teşekkür Mesajı
“Ürün sıfırı ile değiştirildi 2 senelik yeni fly technology garantisi verildi.teşekkürler”

05/03/2023 tarihinde Xbox series X Gamepad Pulse Red ürününü elden sıfır olarak satın aldım. Kutuyu açıp seri numarasını kontrol ettiğim zaman Microsoft garantisi dışında oluğunu gördüm. Telefonla aradım ve verdikleri garanti belgesi ile "garantisi biziz abi" dediler. Bugüne kadar hiçbir gamepad bozmadığım için istemeye istemeye neyse artık deyip kullanmaya devam ettim. 1 buçuk ay sonra sağ joystickte drift sorunu başladı ve korktuğumun başıma geldiğini anladım. Problemli bir garanti süreci beni bekliyordu. Kolu elden teslim edip sorunu anlatmamın ardından 1-2 güne hallolur cevabını aldım. 1 hafta sonra aradığımda ise benden gamepadi alan arkadaşı ürünlere yanlış işlem yaptığı için işten kovduklarını ama benim ürünüme bir şey yapmadığını, benim ürünümün kısa süre içerisinde tamir edileceği bilgisini aldım. Birkaç gün sonra kol hazır diye mesaj yolladılar ve kolu aldım. Daha pil bile takmadan fiziksel kontrolleri yaparken sağ tetik tuşundan doğal olmayan bir tıkırtı geliyordu ve sol tetik kadar basılmıyordu. Sol tetik normal çalışırken sağ tetik %85 kısmına kadar basılabiliyor gibiydi. İlk problemi daha pilleri takmadan yaşadıktan sonra pilleri taktım ve çalışmadı Xbox ışığı bile yanmadı. Pilleri ters taktığımı düşünüp pilleri çıkarttım ve o an şoka uğradım. Fly Technology pillerin temas etmesi gereken metal parçayı takmamış. Bildiğiniz pillerin bir ucu boşlukta. Kol şu an çalışmıyor. Sıfır fiyatında aldığım ürünün Microsoft garantili olmaması, sorgulanabilir garanti prosedürleri, teknisyenlerinin yeteri kadar teknik bilgiye sahip olmadığı için işten kovulmasını sineye çektikten sonra bardağı taşıran son damla bu oldu. Artık firma tarafından tam ücret iadesi ya da Microsoft garantili sıfır kol değişimi dışında bir çözüm kabul etmeyeceğim. Eğer tamir edelim gibi bir ısrarları olursa da Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim. Uzun süredir aldığım en kötü hizmetti.

profile profile profile
Berkay
04 Mayıs 2023 17:16

05 Mayıs 2023 14:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba değerli müşterimiz, sorununuzun çözülmesi için buradayız. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kapalı Kutu Diye Aldığım PS5'in Güvenlik Etiketi Yoktu Mağdur Oldum

18 Kasım 19:10
Kapalı Kutu Diye Aldığım PS5'in Güvenlik Etiketi Yoktu Mağdur Oldum
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Hasarlı Ürün Gönderimi Sorunu

18 Temmuz 19:12
Alp sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Fatura Bilgisi Düzeltme Talebime Trendyol'dan Destek Alamıyorum

21 Nisan 16:08