Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Florence Nightingale Hastaneleri Uygulaması

29 Temmuz 2023 15:08

30 Mayıs 2023 günü İstanbul Florence Nightingale hastanesine randevu aldım ancak bir hizmet alamadan ve üstelik para ödeyerek geri dondum. Aşağıdaki mailimi kendilerine ilettim ancak muayene olmasanız da doktor odasına adımınızı attığında para ödemek zorundasınız diyerek konuyu kapattılar. Sizden rica ilgilileri uyarak paramın iadesinin temini arz ederim.

Merhabalar, Ben, aşağıda adı-soyadı ve telefonu yazan kişi olarak 30 Mayıs 2023 günü İstanbul Florence Nightingale hastanenizde gastroenterolog Doc. Dr. *** Bey'den randevu aldım. Ancak randevudan önce hastanenizde fibro scan cihazı olup olmadığını sorguladım ve aldığım yanıt çekimlerin yapıldığı yönünde idi. Randevudan önce sekreterine de SGK'li olduğumu bildirdim. Randevu günü hastanenize gittiğimde ise SGK'li hasta olarak 1.200 TL ödedim ancak doktor bey hastanede fibro scan cihazı olmadığını ve ithal edilmesine rağmen halen gümrükte olduğunu bildirdi. Cihaz ithal edildiğinde benimle bağlantıya geçileceğini de bildirdi. Ancak aradan 41 gün geçtikten sonra dün Gayrettepe hastanenizden arandım ve 27 Temmuz'a randevu aldım. Daha sonra vezneden aranarak fibro scan ücretinin 8.500 TL (aynı cihazın çekim ücreti k** Üniversitesi hastanesinde ise 850 TL'dir) olduğu bildirildi ve ben ise SGK'li olduğunu belirtince Gayrettepe hastanenizin SGK anlaşması olmadığını bildirdiler.

Bu durumda ben SGK anlaşması bulunan Şişli hastanenize başvuruyorum ve cihazın olduğu söyleniyor ve hiç muayene yapılmadan cihazın ithalini beklemem öneriliyor. Cihaz ithal edildiğinde ise Gayrettepe hastanenizin SGK anlaşması olmadığı belirtiliyor ve söz konusu tutar talep ediliyor. Ben de aynı hizmeti k** Üniversitesi hastanesinde çok çok daha ucuza alacağımdan sizinle olan 27 Temmuz randevumu iptal etmiş bulunmaktayım. Kusura bakmayın ama kendimi yanıltılmış olarak hissediyorum Çünkü hem muayene yapılmadı hem de muayene için SGK anlaşması olmayan Gayrettepe'den çok aşırı para talep edilmiştir. Netice itibari ile Şişli hastanenizde hiçbir şekilde muayene yapılmadan ödediğim 1.200 TL'yi aşağıdaki IBAN numarama acilen iade edilerek neticeden bilgi verilmesini rica ederim.

03 Ağustos 2023 16:06 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın İlgili, Grup Florence Nightingale Hastaneleri olarak öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. "25619692" no'lu bildiriminize istinaden gerekli işlemler başlatılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

03 Ağustos 2023 16:07

Damla sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 13:55
Florence Nightingale Hastaneleri Hastane Randevu Karmaşası Ve Bilgilendirme Eksikliği
Nermin sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 13:21
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Florence Nightingale Hastaneleri Doktor Sorunu

12 Mart 2024 23:08
Ferda sonuçtan hiç memnun değil

Florence Nightingale Hastaneleri Yanlış Bilgilendirme İle Ödenen Gereksiz Muayene Ücreti

16 Eylül 2023 20:14