Fizyoterapist Hürkan Akkuzu Sağlıkta Seçici Davranışa Maruz Kaldım!

16 Aralık 2023 20:21

Hürkan Bey'i Instagram'dan gördüm. Ben de bel fıtığı, küçük bir fıtık ve boyun düzleşmesi vardı. Bununla ilgili manuel terapi almak istedim. Uzakta olmasına rağmen, gidip gelmeyi göze almıştım. Asistanı tatile çıkacağını ve sonrasında aramam gerektiğini söyledi. İki ay sonra aradım ama açmadılar. Zaman geçti ve nihayet ulaştığımda, 'Maalesef size bakamayacağız' dediler. Resmen hasta seçiyorlar. Beni kabul etmeme nedenleri nedir? Hem tatile çıkacağınızı söyleyip hem de randevu günü vermiyorsunuz. Mağdur ve yardıma ihtiyacı olan bir hastaya bakmamak hangi doktorda var? Bu tutuma gerçekten şok oldum.

22 Eylül 2024 23:11 (Şikayetten 9 ay sonra)

Eşin ile birlikte yalvardın geldin, sana ve de eşine 2 saatimi ayırdım, en üst düzeyde bilgilendirdim ve her türlü ikramdan bulunduk.

23 Eylül 2024 05:39

Öncelikle Merhaba, bir doktorun yalvardın demesini ilk defa duyuyorum. Tedaviye gelmek ne zaman yalvarmak oldu. Kliniğinize geldik tedavi seçeneklerinizi dinledik, yalvarmadık. Allah kimseye yalvartacak duruma düşürmesin. Kötü niyet nasıl olabilir fiyat sormakla acaba. Fiyatlar yüksek olduğu için indirim yapma şansınız var mı dedim. Ondan sonra kabul edilmedim :) Buradan kötü niyet nasıl çıkarıldı anlamadım. Sıkıntıları gideririz hallederiz denildi, ama fiyat sorunca reddedildi denilse daha iyi olurdu. Kahve ikram edildi. Oda zaten içerisi doluydu beklerken ikram yapıldı. Bir kahvenin lafını da yapmasaydınız :) Biz de zaten tavrınızı gördükten sonra bedavada olsa gelmezdik emin olun.

Yorumlar (18)

Hürkan bey buradaki şikayetlerdeki gibi anlatılan gibi değildir hizmetinde doğruların taraftarı derdi kimseden hak etmediği bir para almak değil kimse uzaktan yorumlamasın yerine gitmelerini tavsiye ederim

Zeki
Zeki

Merve Hanım bende de Bel ve boyun fıtığı var ellerde uyuşma bacak ağrısı sakıncası yoksa Hürkan beyin istediği tedavi rakamını yazar mısınız

Lutfu
Lutfu

Merhaba Merve hanım daha tedaviye gitmeden bu insanları çözmüşsünüz sizi tebrik ederim sosyal medyada çok iyiler bir burada doğruları yazabiliyoruz ve yorumlarımız kaldırılmıyor diğer platformlardan kaldırıyorlar fizyoterapistin asistanları bu konuda çok iyiler,

Merve

Tabii canım Instagram'da çözülemeyen bel fıtıkları çözülüyor. Ama ego ve insan seçme ayrımcılığıda çabası yazık olan halka oluyor. Fiyatlarda o biçim pahalı. Madem milletini seven bir doktor indirse fiyatları da insanlar daha iyi yararlansa.

İnci

Sizin Medical Park hastanesinde prof olan doktora da yaptığınız yorumları ve benzeri Allah ne verdiyse herkese yazdığınız yorumları okudum ki bu prof size psikolojik sorunlarınız olduğunu söylemiş, kendi ağzınızla itiraf etmişsiniz bir de. Vallahi size insanları kötülemek hobi olmuş gibi görünüyor. Şov peşinde olanın kim olduğunu anlıyoruz. Sizin bu olumsuzluğunuzu gören doktorların sizi tedavi etmek istememeleri çok normal. Sizin derdiniz kendinizle, size kimse yardımcı olamaz. Oturun sabaha kadar millete yorum yazın...

Necat
Necat

Yorumları okudum, Instagram Youtube.com baktım. Hakan bey işinin ehli bir uzman. Kendisi ile bugün randevum var. Asistanı ile telefonda konuştum gayet nezaketli ve ücret konusunda taviz vermiyor. Ücret konusunda haklı olarak pazarlık yapmak konuşmak istemiyor keşke bu ülkede herkes böyle olsa işinin uzmanlık alanının karşılığını pazarlık konusu yapmasa ne güzel olurdu. Oysa ülkemizde 20 deyip 5 olur diyen insanlar sevilirken Hakan beyin 1 seansına 5 Bin tl çok görenler kusura bakmasın ama Hakan bey manav değil market değil araba satmıyor neyin kafasını yaşıyorsunuz da pazarlık yapıyorsunuz. Balılı nijeryalı ne üzdüğü belirsiz masörlere 1 saat için 5 ödeyenler gelmiş işinin ehli bu insanı karalıyor. Hiç utanmıyor musunuz anlamıyorum.

Serdal

Merve hanım çok haklı herkesin maddi durumu olmayabilir buradan bir isimle kimse tanınmaz ekranların önünde her şeyi güzel göstermekle olmuyor bazı şeyler fiyat sorunca neden bakılmıyo hastaya çok parası olmayan ne yapsın

Merve

Lütfen okuduğunu anlamaya çalışın. Prof bana pskolojin bozuk yazmamışım psikolojisi bozuk gibi hastalara davranmasını yazdım. Her prof demek hstalara hakaret gerektirmez. Benim MR ım mevcut olan hastalıklarım mevcut. Hiçbir şey yok deyip ilgisiz doktorla hiç karşılaşmadınız mı? Herkes doğru olacak diye bir şey yok. Madem savunuyorsunuz zaten direkt iletişiminizin olduğunu düşünüyorum. Bir sorun bakalım hasta bir insana bakmama nedenleri nedir? Fiyat sorup indirim istemem mi:) açıklama zor olmamalı devlet hastanesinde bunu yapabilir miydi hasta birine? Gittiğimde gayet hastalıklarımı söyleyip 5 seans da çözeriz dedi beklerim dedi ama ne olduysa ben fiyatı sorup indirim yapma şansınız var mı dedim biz sizi alamayacağız cevabı geldi :) Allah'a şükür tek doktor değil. Çok iyi doktorlar var osteopat bu işin uzmanı olan doktorlar iyi ki varlar tek kişiye kalmadık şükür 🙏

Merve

Madem benim kime ne şikayet yazdığıma bakıyorsunuz. İbrahim Tatlıses'in izinsiz fotoğraflarını kullanıp reklam yaptığı şikayette var. Demek ki herkes yorum yazabilir değil mi? Ben bir doktorun bakmama nedenini çözemedim. Sordum bakmak istemiyor deyip yüzüme kapandı telefon. Açıklama yapmak zor değil herhalde, o kadar yüksek rakamlar talep edilip de bu sayfa şikayet üzerine olan bir sayfa neden rahatsız olundu? Hep iyi yorum mu olacak? Herkesin yanlışları olamaz mı? Bu ülkede bir sürü doktor var ben bu kadar pahalı olup da reddedeni görmedim. İyi ki de gitmemişim, her şeyde bir hayır vardır.

Merve

Çok komiksiniz o doktor hakkında başka yorumları da okuyun :) Doktorların prof olması hastaya bakmama hakkını tanımaz. Allah'a şükür pskolojiyle ilgili teşhisi fizik tedavi koyamaz böyle bir kaydım ya da ilaç kullanmışlığım yok siz bunun kanısını nasıl verebiliyorsunuz :) belli ki yorum yapın diye gönderilmiş birisiniz. Ayrıca doktor girip şikayetlerime bakıp ben bu hastayı almayayım mı dedi. Adım Merve gözüküyor beni nasıl buldu? Ayrıca ona randevuya gittiğimde bu şikayeti yazmamıştım :) Bu site zaten özgürce haksızlıkların yazıldığı bir site neden rahatsız oldunuz? Bana yapılanı yazarım özgür hakkım sizi kim gönderdi bu kişiye yorum yapın diye :) ben tanınan biri değilim şov yapacak bir durumum yok maalesef.

İnsanlar bunu neden yapar anlamam işinde başarılı olunca illa biri çıkıp dibe çekmeye çalışır ama bilmez ki bu imkansız çünkü Başarı ayrı bir şeydir ben yurt dışında yaşıyorum yaşadığım ülkede de bir dünya fizyoterapist var ve çok denedim çok gittim geldim hürkan beyi videolarını izleyince işte bu dedim ve yanılmadım evet çok yoğun vs ama neticede Allah razı olsun iyi ki geldim ve tedavi oldum o kadar nazik o kadar naif o kadar beyefendiki size anlatamam uzun uzun süreci anlattı bıkmadan yılmadan sonra tedaviye başladık Allahım dedim böyle sağlıkçıları başımızdan eksik etme sayılarını arttır Hürkan Akkuzu benim en. Büyük şansımdır...

Serdal

Keşke sizinde maddi olarak biraz sıkıntınız olsaydı o zaman bu yorumların ne olacağını tahmin edebiliyorum

Merve

Mehmet Bey merhaba, Belli ki size benim yorumum iletilip cevap vermeniz istenmiş. Çünkü şikayet şirkete iletilip hemen görmeniz şaşırtıcı :) Kötü yorum özellikle silindiği bir işletme için hiç inandırıcı değilsiniz. Ben çok kötü olduğumu ve güvenip tedavi olmak istediğimi söylediğim halde sırf fiyat sorduğum için size bakmak istemiyor doktor dedi asistanı nedeni nedir bir sorar mısınız? Hasta bir insana bakmayan doktor ne demek? Devlette çalışsa yapabilir mi? Bu yapılan doktor statüsünde biriyle örtüşmüyor maalesef, dijital dünyada hepsi şov.

İnci

Bu meslekte gerçekten başarılı ve şifalı olan nadir kişilerden birisidir Hürkan hocam, ben de eşimi götürdüm, tek seansta iyileşti, ayrıca Hürkan hoca kimsenin uşağı değil, adamın da bir hayatı var, müsait olamamıştır, ya da sizin negatif bir davranışınızı görmüştür dokunmak istememiştir. Çünkü biz çok nazik karşılandık, kendisine saygıda kusur etmedik, o da bize tek bir olumsuzluk hissettirmedi, aksine güler yüzü ve pozitif enerjisi ile tedavi sürecinde hepimize destek oldu, insanın biraz da suçu kendinde araması lazım, meydanı boş bulup klavye delikanlılığı yapmanın alemi yok

Merve

İnci hanım, Belli ki sizde iyi yorum yapmanız için seçilen kişisiniz. Müşteri olarak şikayetimi yazmam şirketi değil de sizi niye bu kadar rahatsız etti? Ben o an Okey demeyip sonrasında döndüğüm için kabul etmedi. Hani tek doktor benim bana nasıl geç dönersiniz gibi. Saygısızlık yapmış olsam o an gönderirdi ki siz yoktunuz saygısızlığı nereden çıkardınız? Ben yorum yaptığım an size bildirim düşüyor galiba :) Doktorlar için hasta seçme hakkı var ise hasta içinde şikayetimi bildirme hakkımı sorgulayamazsınız maalesef.

Furkan
Furkan

Merhaba vallahi yalan söyleyemem Hürkan beye tedavi olmadan önce yarım insan gibiydim ağrılarından kıvranan yaşam kalitesi yerle bir olmuş burda bahsedilen yoruma asla katılmıyorum şov yapan insan sonuç odaklı olmaz bence karalama yapmadan önce iyi araştırmak lazım şovmen çok var çevrede ama hürkan bey kesinlikle doğru adres meyve veren ağaç taşlanır misali olmuş biraz açıkçası hasta seçtiğini asla düşünmüyorum yoğunluğunu bizzat ben gördüm ve Allah bin kez razı olsun ben onun sayesinde hayata döndüm desem yalan olmaz...

Serdal

Allah razı olsun ama tüm insanlara eşit davranılmasıda gerekmiyor mu konu para olunca bir çırpıda hastayı kabul etmeme ne bileyim buradan kalkıp yalvardınız demesi yakışıyor mu

Merve

Bana cevap yazma gereği duyduğunuz için ben de cevap vereyim. Herkese zamanı varken bize bakmama nedeni fiyat sormamız. Beğenmediğine bakmam diyen bir doktor ile sizde karşılaşsanız aynı tepkiyi verirdiniz eminim :) Benim hastalıklarıma bakabilecek doktor iken asistanı doktor size bakmak istemiyor başkasına gidin diyen biriyle ilgili yorum yazmam sizi neden rahatsız etti ben bunu merak ettim :) Bildirim düşüyor sanırım size yorum yapılınca

Arzu sonuçtan memnun değil

Duru Garden Refleksoloji Mağdur Olmam

15 Ekim 2024 10:31
Emine sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 00:26