Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Fırsat Bu Fırsat Tatil Paketi Satın Alma Sürecinde Yaşanan Sorunlar

04 Ocak 2024 22:02

Fırsat Bu Fırsat tatil büfesinden Mısır paketi satın aldım. Sonrasında Fırsat Bu Fırsat'a bağlı tatil büfesindeki S*** Hanım bize iki kat fark ödememizi istedi. '3*,4* yıldız otel adı altında bu ödemeyi yapmak zorundasınız' dedi. İstenen ücreti ödedik, 18 Şubat'ta seyahat etmeyi planlıyorduk. Ancak bir gün tesadüfen WhatsApp üzerinden S*** Hanım'a tur tarihinde değişiklik yapabileceğimizi sordum. Bana '18 Şubat'ta zaten gitmeyeceksiniz, tur dolmadı' yanıtını verdi. Kendisiyle iletişime geçmeseydim bu durumu öğrenemeyecektim. Daha sonra bir kez daha 200 USD fark talep etti. Bu durum eşimle aramızdaki huzuru bozdu. Tura çıkmaktan vazgeçmek istiyoruz, ancak kimse yardımcı olmuyor. Fırsat Bu Fırsat'ın başındaki tatil büfesi S*** Hanım dışında başka bir yetkili bulunmuyor ve mağdur durumdayız.

04 Ocak 2024 21:45

Fırsat Bu Fırsat, yazdığımız hiçbir maile dönüş yapmıyor, paramızı alamıyoruz, ilgilenen kimse yok, sitenin kendisine şikayet yazamıyoruz. Sen hanım güzel bir düzen kurmuş, sadece 3 kişinin olumlu teşekkür mesajı var, onun dışında kimse yorum yazamıyor, yoruma kapalı. Para iadesi istiyoruz

05 Ocak 2024 17:29 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Bize sitemiz üzerinden de ulaştığınızı görmekteyiz. Konuyla ilgili olarak sitemiz üzerinden tarafınıza gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz Fırsat Bu Fırsat Müşteri İlişkileri

05 Ocak 2024 21:55

Mail üzerinden hiçbir şekilde ücret iadesi yapılmayacağını belirtmişsiniz. Sanırım tatil büfesindeki Sena hanımla ortak iş birliği içerisindesiniz. Çok pişmanım Fırsat Bu Fırsat tan paket satın aldığıma, paramın iadesini istiyorum.  Para kolay kazanılmıyor, tatil büfesi sürekli Dolar bazlı fark çıkardı bizde. Amerika da yaşıyoruz zaten. Kimse Fırsat Bu Fırsat a güvenmesin, sadece tur satmayı bilirler, kimseye yardımcı olmayı bilmezler, sürekli fark ödeyin derler.

06 Ocak 2024 09:41
07 Ocak 2024 15:17

Evet yeni bilgi verildi ama sorun şu ben size 26.12.2023 de mail attım. Çok yoğun olduğunuz için (04.01.2024 de WhatsApp üzerinden size mesaj attım sabah mail sırası bana geldi) 05.01.2024 de maile dönüş sağladınız. Ben acentadan değil sizden turu satın aldım. Farkında mısınız acente avukatlığı yapıyorsunuz acente personeli S***  hanım mi maillere cevap veriyor şimdi iptal edebilirim ama sigorta parası 60 Euro kesinti ve tur tutarının %35 i kesinti yaparak iade sağlarım diyor. Bize şimdi de iptal/ iade talep formu gönderdi. Gönderdiği not kısmına kendisi bizim isteğe bağlı 18 Şubattaki turu 26 Ocağa aldığımızı belirten bir ibare eklemiş. Ben de o ibareyi düzenleyerek 18 Şubat için 189 kişilik tur programından sadece 10 kişilik kapasiteye ulaşıldığını ve ve mecbur olarak 26 ocağa turu aldığımızı yazdım. Bu şekilde formu Fırsat Bu Fırsattaki S***  hanım adlı kişiye ve S**  hanıma ilettim. Eğer notunuzu kaldırmazsanız iptal talebiniz işleme alınmayacaktır, son 19 günün içindesiniz, bizim istediğimiz gibi not kalacak, o şekilde formu gönderin diye mail attılar, tüm maille, 18 şubattaki sadece 10 kişinin tur aldığına dair yazışmalar, ekstra sürekli bizden dolar bazlı fark istemeniz WhatsApp görüşmelerimizde kayıtlı. İnsanlar size güvenerek paket alıyor ama siz acente ortağı gibi davranıyorsunuz, bizleri artık mağdur etmekten vazgeçin. Ücret iademizi yapın

Yasin
Yasin

Siz mağdur oldunuz ama sayenizde biz mağdur olmaktan kurtulmuş olduk. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 12:57

04 Mayıs 2025 00:00