Merve sonuçtan hiç memnun değil

Fırsat Bu Fırsat Bizi Tatil Günümüzde Mağdur Etti

12 Nisan 2024 10:07

Yıllardır kullandığım tiyatro yemek etkinlik kuponları aldığım siteden ilk kez otel fırsatı satın almıştım. Almadan önce müsaitlik sorgulayın yazdığı için önce oteli aradım, fırsat sitesinden kupon alıp geleceğimizi söyledim onlar da daha uygun olacağını, müsaitlik olduğunu söylediler. 50 km uzaktaki otele geldik... Kupon kodumu resepsiyon yetkilisine verdiğimde rezervasyon görünmediğini söylediler başka bilgi vermediler probleme dair onların da hiçbir fikri yoktu. Ben de diğer fırsatlarda hep ödeme kısmında kupon kodunu verdiğim için burda da öyle olacağını sandım. İşin ilginci otel yetkilisi de öyle olduğunu sandı. İletişim numarasını defalarca aradık mesai saati dışında olduğu için kimseye ulaşamadık küçük çocuğumuzla 1 saat resepsiyonda bekledik. Sonunda mecburen otelin kapı fiyatından (aldığımız fiyatın 1,5 katı) tekrar ödeme yapıp giriş yaptık. Saat sabah 09.44 yazdıkları mesai saati çoktan başlamasına rağmen hala yazılan acente numarasına ulaşamadım. Aldığımız fırsatın iadesini ivedilikle istemekle birlikte yaşattığınız mağduriyet ve ödediğimiz fazla bedel için de ne yapacağını gerçekten merak ediyorum?!

12 Nisan 2024 11:28

Acenteye (sarıçamlar turizm imiş?! ) uzun uğraşlar sonucu 11.22 de ulaştım Durumu anlattığımda onlarla hiç ilgisi olmadığını Fırsat Bu Fırsat ile çözmemiz gerektiğini söylediler. İtiraz ettiğimde telefon çekmiyor deyip suratıma kapattılar bu ne saçmalık? Mağduriyetimizi kim giderecek?

12 Nisan 2024 20:45

Fırsat Bu Fırsat 'Mesai saatleri dışında kupon aldığım için konunun onlarla ilgisi olmadığını' söyledi Online alışveriş sitesinde mesai kavramı varmış bilginiz olsun... Keşke o zaman siteyi satışa da kapatsalarmış 9 gün.

13 Nisan 2024 11:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Soru, görüş öneri ve talepleriniz için aşağıdaki aktif iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla Fırsat Bu Fırsat Müşteri İlişkileri (Çalışma Saatlerimiz;09:00-18:00)

13 Nisan 2024 16:02

Zaten iletişim kanalınızdan çözüme dair bir dönüt alamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım. Fırsat Bu Fırsat tam bir hayal kırıklığı... Asla tercih etmem artık kimseye de önermiyorum

Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2025 00:00
Ilgın sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 15:20
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 11:18

15 Aralık 2024 11:51