13 Kasım 2024 18:21

D**** broker altında, d**** a*** (ö**** a***) Finansal Piyasa Uzmanı olarak Telegram’da Borsa Günlük altında takip ettiriyor. Güven sağladıktan sonra vıp grubuna alıp Finnet Yatırım (finnetyatirim.com) programı kurdurdu. İlk olarak 1000 USD yatırdım. İşlemler açtırdı. Eksiye döndükçe ekleme yaptırdı. Önceden yatırdığın parayı kurtarmak için ekleme yapmak zorunda bırakıyor. Daha sonra aradığımda geri dönmedi. Endişelendirip yanlış işlemler açtırdı. Daha sonra parayı kurtarmak için yardım ettiğini düşündürüp para yatırmamı söylüyor. Paralarımı kurtarmak için sürekli para eklemek zorunda kaldım. Kardaki paramı çekmek istediğimde zararda olanları kara geçirmeden çekemezsiniz deyip çektirmedi. Tüm paramı ve borç alarak yatırmıştım. Yatıracak param kalmadığını anlayınca yapılacak bir şey kalmadı deyip benim tüm paramı batırdı ve bir daha telefonlarıma, mesajlarıma asla bakmadı. (35,000.00 USD) olarak batmış bulunmaktayım. Finnet Yatırım ve d**** a*** (ö**** a***) altında borsa günlüğü Telegram’ında işlem yapmaya devam etmektedirler. Vıp grubunda işlem açtırmaya devam ediyor. Bundan sonra da başka isimler altında işlem açmaya devam edeceklerdir.

Benzer Şikayeti Var

Bahar hanım, benimle de irtibata geçebilir misiniz

Bahar
Bahar

Mailiniz yazın geceyim.

Benzer Şikayeti Var

Nedim bey mail adresinizi yazabilir misiniz, size ulaşım sağlarım

Finnet Yatırım Platformunda Yaşanan Büyük Sorunlar

20 Eylül 2024 16:33
Gültekin sonuçtan hiç memnun değil

Borsa Grubunda Mağduriyet: Kayıp Ve İletişim Sorunları

05 Şubat 2025 21:52
Gülden sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 12:31