FindexFX Trader Blue Elite Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ltd. Şti

Korhan
22 Kasım 2023 10:59

Google playstore'den hisse yatırım adı altında arama yaptığımda hisse robotu adı altında bir uygulamaya rastladım. Merak edip kurulumu yaptığımda ve uygulamaya aç dediğimde kayıt işlemi sonrasında ekrana aynı uygulama üzerinden 1 saat içerisinde yatirim uzmanı tarafından aranacağım mesajı geldi.
Ertesi gün sabah saatlerinde sözde kıdemli portföy yöneticisi h**** d**** isimli bir şahıs tarafından arandım. Kendisinin Findeks trader isimli bir kuruluşta çalıştığını ve işlemlerimde yardımcı olacağını söyledi. Yatırım işlemlerimi manuel olarak yapabileceğim gibi bünyelerinde bulunan yapay zeka robotları tarafından da yapılabildiğini ve bu yolla aylık %65 gibi kâr marjı elde edilebildiğini ve bunun için minimum 100 USD yatırım yapmam gerektiğini belirtti. O kadar ikna edici konuşmaları var ki sözde güvenilir bir kuruluş hissi uyandırıyor. Benim hatam Google'da araştırma yapmadan ve şikayet yorumlarına bakmadan benzer şikayetlerin akıbetine uğramış olmam. Para transferi sonrasında bir saat içerisinde yatırım uzmanı tarafından aranacağım ve işlemlerin başlayacağı söylenerek görüşmemiz sonlandırdık fakat aradan üç saat geçmesine rağmen aranmayınca ben WhatsApp üzerinden yazdım ve tarafıma dönüş yaptılar. Arayan kişi tarafından üslupsuz ce bir konuşma sonrasında telefonu yüzüme kapattılar. Buna karşılık bana güven vermeyen bu Findeks trader den yatırdığım parayı çekme talebi verdim. Sözde yirmi dakika içerisinde para çekme işlemi gerçekleşiyor denilmesine rağmen hiçbir şekilde paranızı geri alamıyorsunuz. Bu tip kişilere inanıp paranızı yatırmayın.
Konu ile ilgili para transferini yaptığımız Findeks trader adı altında para toplayan ve yatırımcıyı zarara uğratan blue Elite gayrimenkul yatırım danışmanlık limited şirketi hakkında hukuki işlemlere başlayacağız. Paranızı yatırıp ta peşinden koşmak istemiyorsanız bu tip sözde kuruluşlara karşı dikkatli olunuz ve araştırma yapmadan bir transfer işleminde bulunmayın. Uyarıdır

profile profile profile

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 11:51
Orea Yatırım Hesabımı Patlattı Ve Paramı Ödemiyor.
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2023 00:40
Sena sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 13:33
InterFix Global Robot Yatırım Sistemi İle Yaşadığım Olumsuz Deneyim
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Yatırım Sonrası Erişim Engeli Ve Haksız Ek Ücret Talebi: Qatar Genesis Mağduriyeti

04 Ağustos 2025 08:29
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 08:09
Fborsa.pro Hesabımdaki Parayı Çektirmiyorlar