Finderex Trader 150.000 TL Zarar Gözüküyor

19 Ocak 2024 23:53

Finderex trader adında bir uygulamaya kayıt oldum. İlk olarak 3.000 TL ile başladım. Ardından 35.000 TL yatırdım ve bu süreçte ufak kazançlar sağlamaya başladılar. Daha sonra zarar etmeye başladım ve ekranımda uygulamada zararım görünüyordu. İkna yetenekleri çok yüksek olduğundan, panikleyerek paramın kaybolacağını düşünüp 30.000 TL daha yatırdım. Ancak artık onlara güvenmiyor ve inancım kalmamıştı. Ben bu durumu belirttikten sonra aramalar azaldı ve şu anda ekranımda 150.000 TL zarar gözüküyor. Tahminimce bu bir aldatmaca.

20 Ocak 2024 00:12

Yaklaşık 10 gün önce finderex trader çalışanları tarafından arandım ikna kabiliyetleri çok yüksek 3000 bin tl ile başladım sonra bir 30 bin tl daha yatırdım zarara uğratıldım parayı kurtarmak için bir 15 bin daha yatırdım hep içeri giriyordum panik havası yaratıldı başka bir yönetici aradı kurtarcam paranı dedi ve bir 30 bin daha yatırdım bir porogram yüklemişler hep zarar çok güzel bir düzenek nasıl bir yol takip etmeliyim savcılığa başvurmalımıyım

24 Ocak 2024 16:56 (Şikayetten 4 gün sonra)
Bülent
09 Şubat 2024 13:31

İnsanları yanıltıp kandırıyorsunuz eninde sonunda sonunuz hüsran elbet bu işlerin bir karşılığı olacaktır yargı yoluyla

Muharrem

Eğitim ve bilgilendirme yapılmamaktadır.

Muharrem

Bir an önce savcılığa belgeler ile başvuruda bulunun.

Muharrem

Firma tamamen aldatmaca sözüm sunmuş tur Bir kişi çözüme ulaştırılmamıştır.

Mehmet sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Finderex Tarafından Mağdur Edildim!

15 Şubat 2024 05:15
Emine sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 09:19
Finderex Trader Yatırım Yanıltmasına Düşen Bir Yatırımcının Hikayesi!

20 Mayıs 2024 10:43