Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Final Okulları Keçiören Haksız Tahsilat

Final Okulları Keçiören Haksız Tahsilat
11 Eylül 2024 13:58

Ankara Keçiören final akademi Anadolu lisesine oğlumu yazdırmak için görüşme yaptım fakat hiçbir şekilde e-okul nakline izin vermedim ve sözleşme imzalamadım. Yani oğlum e-okulda da kayıtlarında görünmediği halde ertesi gün görüşmeye giden eşime senet imzalatmışlar. 09. Eylül 2024 tarihinde okulun ilk günü oğlum okula sadece 1 gün gitti.

Ertesi gün eşim senetleri almaya gittiğinde senetleri vermek için eşime zorla ve baskıyla 1 aylık taksit miktarı olan 13 bin 900 TL yi karttan çektirmişler. Hizmetini almadığı halde ve e-okul kayıtlarında olmadığı halde senetleri vermemekle tehdit ederek zorla alınan bu ücretin iadesini istiyorum. Bu parayı nasıl rahat yiyeceksiniz çok merak ediyorum.

Eşim bu parayı kazanmak için kanalizasyonlarda çalışıyor, ne emek döküyor siz biliyor musunuz?! Çocuk hem e-okul sisteminizde kayıtlı değildi daha onay vermemiştim hem de sadece 1 gün geldi, yazıklar olsun! Gereken her yere de şikayet edeceğim. Kul bilmezse halık bilir. Döktüğümüz alın terini asla ve asla size helal etmiyoruz.

Berkay
Berkay

İyi gelmemişsiniz çok kalitesiz okul para vererek özel okula gidiyorsunuz.

Üçtuğ
Üçtuğ

Zehra hanım bize senetten bile bahsetmediler kağıt altında imzalatmışlar şimdi tahsil etmeye çalışıyorlar, biz mahkemeye verdik keşke bu kurumla bu tür sorunları olan herkes müdahil olsa mahkemeye tek kalemde hepsi çözülür

Zehra
Zehra

Ben Tüketici Mahkemesi'ne verdim 2 kez ama maalesef zenginin ahbap-dayı ilişkisi çok fazla ve hepsi birbirini tanıyor. Garibanın sahibi yok. Onlar bir şekilde hallediyorlar işlerini. İstediğim evrakları bile gösteremediler mahkemeye. Mahkeme de hiç öğrenciye ait evrak bile sormadı okula. Ve sonuç paramızı alamadık. Her yerde bir dayın olacak kısacası maalesef sistemle alakalı güvenimiz kalmadı

Zorunlu Taşınmada Cayma Bedeli Mağduriyeti

23 Aralık 2024 02:26
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Final Okulları Kırıkkale Final Anaokulunda Tutarsızlık Hat Safhada

16 Ağustos 2024 13:32
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Final Özel Öğretim Kursları Keçiören Dutluk Final Dersanesi

22 Nisan 2024 00:21