Filli Boyanın En Kaliteli Olduğu Söylenip En Kalitesiz Ürün Çıkması

06 Mayıs 2023 00:53

Filli Boya, ben bu kadar kalitesiz ürününün arkasında durmayan bir firma daha görmedim. Sözde piyasanın en iyi iç cephe boyası olarak tarafımıza satılan momentum Plus andezit 35 rengi boya kabı üzerindeki 165 metrekare alanı 2 kat boyar ibaresine aldanarak aldığımız boya 75 metre kare evime yetmedi. Şikayet hattını aradık gelip numune aldılar yaklaşık 45 gündür test aşamasında imiş. Daha önce evimizi boyadığımız kalitesiz bir boya idi. Boya 40 günün sonunda duvar ve kapı kenarlarından kabarmaya zar gibi soyulmaya başladı. Ben en pahalı boyayı alıp en kotu boyayı almışım

06 Mayıs 2023 09:53 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

06 Mayıs 2023 10:56

45 gündür zaten ilgili bölümlerinde ilettiniz. Sözde en kaliteli boyanızla sizlere mutluluklar. Filli Boya pişmanlıktır. Ben evime sokmam. Muadilleri daha uygun fiyata olduğu halde "en kalitelisini" alayımda kafam rahat olsun dedim kafam hiç rahat olmadı

Filli Boya Katalog Rengi İle Uygulanan Renk Arasındaki Fark Ve Mağduriyet

13 Aralık 2025 10:13