23 Mayıs 2024 17:306.647

İki villanın dış cephesi için Filli astar ve Agusto şilan kullandım. Uygulamanın üzerinden daha bir ay geçti, her yağmur yağdığında cephe su alıyor. Filli Boya eksper gönderdi ama uygulama hatası deniyor. Hiçbir şekilde kabul etmiyorlar. Sürekli inşaat yapan biriyim, ilk defa uygulama yapmıyorum. Bir daha Filli Boya kullanamayacağım.

18 Haziran 2024 00:27

2 villam için Filli Boya kullandım ama çok pişman oldum dış cephe her yağmur sonra berbat oluyor su alıyor ve su izleri kalıyor. Yetkililer uygulama hatası diyor geçiştiriyorlar yıllardır inşaat yapıyorum. İlk defa başıma öyle bir şey geldi. Agusto sılan

Eki aç
23 Mayıs 2024 17:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

30 Eylül 2024 10:16

Merhaba, aynı sorun aynı marka ürün kullanarak benimde evimin dış cephesinde oldu, sorunu çözebildiniz mi?

18 Temmuz 2024 01:3211.196

Ben sektörde mimar olarak çalışmaktayım. Ve farklı şehir illerde olmak üzere çeşitli yerlerde inşaat işleri yapmaktayım....

Filli Boya Bayisi Fahiş Fiyat Politikası

Filli Boya Momento Silan Boyanın Silinebilirlik Özelliği Beklentileri Karşılamadı Ve Müşteri Hizmetlerinden Dönüş Alamadım

2 Ağustos 2025 11:266.588

Filli Boya’dan aldığım Momento Silan iç cephe boyasını, 10 Mart’ta Yozgat Sorgun’daki evimin yaklaşık 75 metrekarelik al...

1 Destek

Filli Boya Malin Arkasında Değil!

20 Ağustos 2024 15:361.673

2018 Filli Boya'nın taş yünü ve diğer malzemelerini kullanarak 2 kat boya ile boyadık. 3 sene sonra çatlak ve boyalar ka...

Filli Boya Malin Arkasında Değil!

Tümünü Gör
Filli Boya Kapatma Özelliği Yok!

Filli BoyaKapatma Özelliği Yok!

Osman
Filli Andezit 75 Kodlu Boya Farklı Çıktı!

Filli Andezit 75Kodlu Boya Farklı Çıktı!

Gamze
Filli Boya Renk Kataloğu Tutarsızlığı

Filli Boya RenkKataloğu Tutarsızlığı

Şenay
Filli Boya Aqualux Çok Amaçlı Boya Pişmanlığı!

Filli BoyaAqualux Çok Amaçlı Boya Pişmanlığı!

Hasann
Filli Boya Andezit 40 Bejimsi Gri Renk Hatası!

Filli BoyaAndezit 40 Bejimsi Gri Renk Hatası!

Filli Boya Renk Uyuşmuyor; Haki Rengi Sarımtrak Bej Gibi!

Filli Boya RenkUyuşmuyor; Haki Rengi Sarımtrak Bej Gibi!

Tarif

Öne ÇıkanKonular