Aysel sonuçtan çok memnun

Filli Boya Silinebilir Boya Sorunu

27 Mayıs 2024 15:26

Filli Boya'nın tam silinebilir ve yıkanabilir boyasını aldım ama hem rengi istediğim gibi çıkmadı, kapatıcı özelliği yok hem de ufacık bir leke olsa bile kesinlikle çıkmıyor, alttan eski boya çıkıyor. Sildikçe boyası kalkıyor. Bir de en iyisi diye aldım bu markayı, daha iki hafta oldu boyayalı, bin pişman oldum. Filli Boya firmasının ürününün arkasında durmasını bekliyorum.

27 Mayıs 2024 15:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

02 Temmuz 2024 17:23

Şikayetetimi yazdıktan bir iki gün sonra hemen dönüş yapıldı o kadar güzel ve nazik bir şekilde ilgilendilerki hayran kaldım Filli Boya personeli eve kadar geldi inceledi numune alindi hata ustadan kaynaklı olmasına rağmen müşteri memnuniyeti için ürün gönderimi yapılacak dediler iyi ki filli boyayı tercih etmişim çalışanların kalitesi muazzam çok teşekkür ediyorum 🌸

09 Eylül 2024 02:56

Merhaba Temmuz 2 sinde beni arayıp şikayetimle ilgili bilgilendirme yapmıştınız müşteri memnuniyeti için ürün (boya) gönderimi yapılacaktı iki ay oldu hâlâ gelmedi oysaki müşteri temsilcisiniz iki haftaya kadar gelir dedi bana dönüş yapan olmadı bekliyorum

12 Eylül 2024 11:27

Boyalarımı aldım çok teşekkür ediyorum #Filli Boya☺️

Sema sonuçtan memnun

12 Ağustos 2023 10:59
"Her ne kadar boyadan memnun olmasam da markanın süreç boyunca ilgili olmasından dolayı teşekkür ediyorum."

Karagül
16 Ocak 2024 13:08
Filli Boya Kalitesiz Boya Deneyimi
Halit sonuçtan hiç memnun değil

Antibakteriyel Boya Hayal Kırıklığı

19 Nisan 2025 23:11