Filli Boya Hasır 360 Felaketi

13 Nisan 2023 22:56

Filli Boya hasır 360 numaralı boya ile evimi boyattım renk çok güzel ama ürün felaket kötü su bile gelse leke bırakıyor. Verdiğim boya ve boyacı parasına yazık oldu. Böyle leke içinde bir evde olmak psikolojik olarak rahatsız edici. Ürününüzün arkasında durun, mağduriyetimi giderin.

13 Nisan 2023 22:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

14 Nisan 2023 13:27

Sn. İlgili, İletişim bilgilerinde yer alan numara aranılmış fakat görüşme sağlanamamıştır. 444 1 222 no.lı Çağrı Merkezimiz aracılığı ile firmamıza ulaşabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

Sena
31 Ağustos 2023 13:04

Arayan yok yanlış bilgilendirme yapılmış

31 Ağustos 2023 14:19

Sn. İlgili, İletişim bilgilerinde yer alan numara aranılmış, kullanılmadığı için görüşme sağlanamamıştır. 444 1 222 no.lı Çağrı Merkezimiz aracılığı ile firmamıza ulaşabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

12 Ekim 17:50
Gamze sonuçtan memnun değil