Filiz Aksesuar Ürün İptali Ve Orijinalliği.

13 Kasım 2023 23:45

Kasım ayı içinde Calvin Klein Ck 21104S 717 ve Calvin Klein ck 20101S 008 Güneş gözlüğü aldım. Gözlüğün ilkini çok beğenerek aldım ancak hiçbir gerekçe sunmadan tedarik edemediğinden dolayı iptal ettiler. 2. Gözlük elime ulaştı ancak o kadar kötü ve orijinal olmadığı o kadar belliydi ki elime aldım ve kutusuna koyup geri gönderdim. Orijinal değil arkadaşlar kesinlikle.

06 Aralık 2023 19:54 (Şikayetten 22 gün sonra)

Merhaba ürünlerimizin tamamı %100 orjinaldir ürünün replica olduğunu kanıtlayacak bir belge sunabilirmisiniz bizlere biz orjinalligini kanıtlayacak belgelerimizi istediğiniz takdirde sizlere iletebiliriz

İdris
İdris
06 Aralık 2023 20:01

Bugüne kadar hep orijinal ürünler kullandım ve orijinal ile replica arasındaki farkı anlayacak yaşa ve tecrübeye sahibim. Ayrıca Tabi ki bir belge gösteremem sonuçta gözlük aldım ve ürünün kalitesizliğini görüp geri iade ettim. Böyle belge isteyeceğinizi bilsem gider calvin c. E orijinal olmadığını kanıtlayacak belgeler edinirdim. Siz belge sunabilirsiniz bu işin içinde olan sizlersiniz bunlar sizin için kolay şeyler. Ama bende bana gelen gözlüğün kalitesizliğini gözlerimle gördüm. Teşekkürler.

06 Aralık 2023 20:35

Firmamız hakkında asılsız suçlama yapıyor olmanız çok üzücü calvin klein marka Türkiye Distribütörü marshon grubu enternasyonal gözlüktür dilerseniz kendilerine e ticaret konusunda tek yetkili satıcı firmanın biz olup olmadığımızı sorabilirsiniz iyi aksamlar dileriz

14 Kasım 2023 12:20
Filiz Aksesuar Aldığım Ürünü 2 Hafta Paramı Kullanıp Tedarik Edemeyip! İptal Ettiler
İrem sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 16:24
Furkan sonuçtan çok memnun

24 Mayıs 2025 19:12
"Beklentim olmamasını belirtmeme rağmen mağduriyetim giderildi. Teşekkürler."
Gürel Optik Alexander Mcqueen Gözlükte Eksik ve Yanıltıcı Ürün Teslimatı
Gürel Optik Alexander Mcqueen Gözlükte Eksik ve Yanıltıcı Ürün Teslimatı

23 Mayıs 2024 20:14
Ersun Optik Kullanılmış Ürün Gönderdi

Global Optik Müşteri Memnuniyeti Umurlarında Olmayan Bir Mağaza.

08 Nisan 2024 08:51