Antalya Terracity Mağazasında Saygısız Hizmet Deneyimi

Antalya Terracity Mağazasında Saygısız Hizmet Deneyimi
Sıdıka
17 Aralık 2024 21:23

14.12.2024 tarihinde Antalya Terracity mağazasında forma almak için girdiğimizde bedenini bulamadığımız formanın bedenini kasaya sormak için gittiğimizde S**** isimli müdür yardımcısı olduğunu söyleyen kadın vardı. Bedeni var mı diye sorduğumuzda aşağılayıcı tavır ve üslupla sesini yükselterek alacak mısınız diye cevap verdi. Bende varsa alacağım dedim, göz devirip söylenerek formayı getirip resmen önümüze attı ve arkaya gitti. Arkadaşım bu tavıra sinirlenerek alma buradan dedi. Kasadaki diğer erkek personel ise ''Siz bu ürünü almazsanız biz bir şey kaybetmeyiz bize bir şey olmaz'' diyerek bir cevap verdi. Biz kasadan ayrıldıktan sonra müdür yardımcısı olacak kişi alaycı bir tavırla gülerek tekrardan kasaya geldi, yanına gidip ismini sorduğumuzda da S**** diyerek tekrar göz devirdi. Koskoca Fenerbahçe kulübünün mağazasının çalışanlarının bu tavırlara sahip olması çok üzücü. Biz takımımızı desteklemek için oradayız fakat çalışanlarının umurumda değil. İlk defa böyle bir tavırla karşılaşıyorum. İlk defa bir mağazaya böyle olumsuz durumdan ötürü bir yorum yapıyorum, bunu kendi takımımızın mağazasında yaşamayı hiç istemezdim.

18 Aralık 2024 12:41 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Taraftarımız ile görüşüldü. Gereken uyarı ilgili personele ve mağazaya yapılmıştır.Sağlıklı Günler Dileriz.

Feride sonuçtan memnun değil

Feride
15 Aralık 2024 15:12
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Fenerium Terracity Mağazasında Personel Yaklaşımı Hayal Kırıklığı Yarattı

10 Temmuz 2025 21:29

Melisa
02 Ağustos 2025 23:14
Cem sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 08:22
Emre sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 23:22