Eray sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 00:49

Fay Yamaner Mücevher Çanakkale 17 Burda AVM isimli mağazadan 06.08.2024 tarihinde eşime doğum günü hediyesi olarak satın aldığım altın bilekliğe ait tek bir halkada kısa sürede hasar oluştu. Mağazayla iletişime geçerek onarım için gönderilecek ürünlerin pazar günleri çıkış yaptığı ve ortalama 2 hafta içinde onarımın tamamlanarak teslim edilebileceği bilgisi verildi. Bu nedenle, 20.10.2024 tarihinde bilekliği onarım için mağazaya teslim ettim. Neredeyse 1 ay sonra, 17.11.2024 tarihinde mağazaya bilekliğin güncel durumunu sormaya gittiğimizde henüz bilgilerinin olmadığını ama yakında teslim edilebileceği gibi geniş zaman kullanılan cevaplar aldık. Ertesi gün, 18.11.2024 tarihinde hattımdan bana ulaşılarak bilekliğin teslim edildiği ve ne zaman istersem alabileceğim bilgisi verildi. Bilekliği mağaza içerisinde teslim alarak kontrol ettiğimde, bileklikte aynı hasarın devam ettiğini fark ettim. Mağaza çalışanlarına göstererek işlem yapılıp yapılmadığını sorduğumda, 'Gram farkı oluşabileceğinden değiştirememiş olabilecekleri için bu kadar düzeltebilmişlerdir fakat güzel parlatılmış' cevabını aldım. Her ne kadar Fay Yamaner işletmesi de dahil adalete de güvenim olmasa da nihai olarak hak arayışımı hukuki olarak başlattım.

20 Şubat 2024 20:38
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Bileklik, İade Reddi Ve Maddi Kayıp: Altınbaş Mağduriyeti

22 Eylül 2025 16:56

04 Temmuz 2024 16:28
Altınbaş Üretim Hatasını Kabul Etmeyip Müşterileri Mağdur Ediyor
Şule sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 15:00
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Kararan Bileklik Ve İlgisiz Mağaza Yetkilileri

18 Ağustos 2025 20:02