Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Fatih Sabri Pastaneleri Müşteri Memnuniyeti Sıfır.

30 Ağustos 2024 03:11

Üzülerek söylüyorum ki ürünler ve vitrin kısmı dikkatimi çekti, her şey çok güzel görünüyordu. Fakat pasta almak için yanaştığımda yoğunluk olmadığı halde herkes birbirinin gözünün içine bakıyor sen ilgilen der gibi kuru pastayı kapatırken kutuya bastırarak bantladığını gördüm ve uyardım "yarısını ezdiniz keşke gönülsüz iş yaptığınızı bu kadar belli etmeseydiniz diye"hiçbir mahcubiyet bile yaşamadan gözlerini devirerek birbirlerine bakmaya devam ettiler. Oraya verilen emeğe yazık olduğunu düşündüm. Bir de fiş ister misiniz diye sordu ayrıca şaşırdım.
Kutunun üstünde ne barkod ne fiyat yazmadan ödedim ne ödediğimi bilmeden.

Selim

Yıllardır alışveriş yaptığım bir pastane ama son zamanlarda hizmet anlayışınız sıfır çalışan personel desen aynı şekilde eve 1000 TL'ye baklava siparişi veriyorum ve yedikten sonra ki süreçte içinden ceviz kabuğu çıkıyor telefon de belirtiyorum ürünün içinden kabuk çıktı diye adamların umurumda bile olmuyor dişimi kıracaktı neredeyse belli bir zaman sonra eve pasta siparişi veriyorum getiren kurye dağdan inmiş gibi davranıyor telefonda tekrar arıyorum kuryeniz bu şekilde davrandı diyorum kime diyorsak dikkate alacağız efendim klasik cümleleri Fatih sabri bizim için tamamen bitmiştir... Hizmet anlayışınız kalite anlayışınız müşteriye nasıl davranılır mantığın da davranmaya davet ediyorum sizi

Kudret sonuçtan hiç memnun değil

Kudret
23 Aralık 2023 14:25