Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
10 Kasım 2023 15:01

1 ay önce Adana'daki Bağcı Motor bayisinden Falcon Enjoy Plus marka elektrikli motor aldım. 'Sıfır alayım, kafam rahat etsin' dedim ama maalesef pişman oldum. Hatta bu yüzden gireceğim işten de oldum. Motorun 120 km menzili olduğu söylenmişti ancak motor, saatte 1 km'yi 2 veya 3 olarak sayıyor. Servise gittiğimde akülerin arızalı olduğunu söylediler. Saat de arızalıydı. Yeni aküleri 20 gün bekledim ve geldiklerinde eskilerinden farklı, adeta çakma gibi bir logoları vardı. Bunları kullandım ama yine de motor istenilen performansı göstermedi. Yeniden servise gittim ve bu sefer de sadece bir akü ölçümü yapılacaktı. Ancak 3 serviste de ölçüm makinesi olmadığı için beklemek zorunda kaldım. Halen 10 dakikalık bir akü ölçümü için bekliyorum ve saatim hala gelmedi. Üstelik akülere verilen garanti süresi 6 ay ve şimdi 2 ayım geçti. Şimdi ne olacak, bu sorunları kim çözecek? Gerçekten çok kötü bir firma olan Kolat Motor, Konya'dan geliyor. Ürünlerin akü kutusunun üzerinde bu bilgi yazıyordu.

profile profile

Emir
Emir

Yetkili servis biraz baştan savma iş yapıyor ben bir ara family 8000 için Akü değişme gittim çöp aküler, gittim daha yüksek voltajlı Akü ve adaptör aldım ve kabloları kalınları ile değiştim

Falcon Enjoy Plus Motorun Sorunları Ve Servis Şikayeti

Müco