Halıt sonuçtan hiç memnun değil

Fakir RS 720 Temizlik Robotunun Bitmeyen Sorunları

Fakir RS 720 Temizlik Robotunun Bitmeyen Sorunları
13 Ekim 2024 21:36

Daha önce almış olduğum Fakir RS 720 model temizlik robot süpürge tam anlamıyla başıma bela oldu. Aldığımdan bu yana çalışmadı, ürün kullanmaya başladığımda çeşitli zamanlarda servise verilmiş olup elime herhangi bir tamir formu vs. hiçbir şey vermediler. Bir SMS ile teslim aldıklarını anlattılar. Tamirde en az 4 ay gibi bir süreç kaldı, defalarca gittiğim halde bile tarafıma bildirimde bulunmadılar. Servisliklerini dahi bıraktılar. Evrak vermedikleri için küçük bir yazı aldım sekreterden, hala dönüş olmadı, en son başka bir servise yönlendirdiler. Fabrikadan geldiğini söylediler. Ardından diğer servisten de aldım cihazı, hala aynı sorun devam etmekte, tespit edemediklerini, arızanın taraflarına göstermemi istiyorlar. Kullanılamayan 2 yıldır zulüm haline dönmüş bir şikayetim var, ilgililere duyurulur. Son 2 ay gibi bir garanti süremiz kaldı, ürünün sorunsuz üst model güncel cihaz ile değişimini ivedilikle memnuniyetimin sağlanmasını istemekteyim. Garanti dolduğu için yeni garanti yasal sürecin sıfırdan tanımlanması önemle rica olunur.

13 Ekim 2024 22:00 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

16 Ekim 2024 20:57

Garanti süreci dolduğu günden itibaren ilgili olmayacaklardır bilgilendirme amaçlı

24 Ekim 2024 11:41

Garantimiz dolmak üzere telefonuma anlaştık mesajı atmayın çözümlenen herhangi bir şey yok

03 Kasım 2024 17:12

Herhangi bir dönüş sağlanmadı tarafıma takibini istiyorum garantiniz bitmek üzere tekrar tekrar yeniliyorum mesajımı

06 Kasım 2024 23:19

? Dönüş yapılmıyor tarih geçirilmeye çalışıyor anladığım bu ilk yazım ile şu anki yazı arasındaki tarihin göz önünde bulundurulmasını istiyorum Konu ile alakalı gerekli bilgilendirme tarafıma yapılmıyor gerekli süreç ya da ne yapmam gerektiği tarafıma duyurulmuyor

17 Aralık 2024 20:50
fakir-rs-720-temizlik-robotunun-bitmeyen-sorunlari-1.jpg

İletişim numarasını arıyorum cevap yok garantimiz doluyor ne yapacağız şimdi yarın servise vereceğim tekrar

Ayşe sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2025 22:03
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Robot Süpürge Arızası Ve Uzayan Değişim Süreci Mağduriyeti

04 Ağustos 2025 13:57
robot-supurge-arizasi-ve-uzayan-degisim-sureci-magduriyeti-4.jpg
robot-supurge-arizasi-ve-uzayan-degisim-sureci-magduriyeti-3.jpg
robot-supurge-arizasi-ve-uzayan-degisim-sureci-magduriyeti-2.jpg
robot-supurge-arizasi-ve-uzayan-degisim-sureci-magduriyeti-1.jpg

02 Ocak 2025 14:19
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2025 17:15
Ahmet sonuçtan çok memnun