Taner sonuçtan hiç memnun değil

Facebook Hesabımın Kapatılması!

25 Ağustos 2023 21:17
profile profile

Yorumlar (10)

Şikayeti Çözüldü

Taner bey Facebook yardım merkezine yeni özellik eklemiş. Sizde Facebook'a görüş bildirebilirsiniz. Ben kapatılan hesabıma giriş yapıyorum açtılar mı diye o sırada gördüm. İnşallah Facebook/Meta yetkilileri bizimle iletişime geçerler.

Şikayeti Çözüldü

Mustafa bey ben çok yazdım görüş bildirdim cevap gelmedi. WhatsApp'a yeni özellik gelecek. WhatsApp destek ekibiyle canlı olarak görüşebileceğiz bende bunun gelmesini bekliyorum.

Cafer bey benimde uzun yıllardır kullandığım Facebook hesabım kapatıldı 2022 yılında topluluk kurallarına uyduğum halde bununla ilgili bir form vs bulamadım muhatap dahi olmadılar hesabım boş yere kapatıldı benimle iletişime geçmeniz mümkün mü acaba [email protected]

Murat
Murat

Benin Facebook da 2 Mail geldi ben İstanbul'dayım Konya'dan bağlantı kurulmaya çalışılıyor diye aradan 5 dakika geçti hesabınız kapatıldı hatası veriyor. Bu olaydan 2 gün önce Facebook da reklam veren bir firmanın yanıltıcı fiyat bilgisi vardı bende fiyatın doğru olup olmadığını sordum 2 reklamına ikisinde de yorumumu sildiler sonra başımıza bu geldi ortalama 15 yıldır kullandığı. Facebook. Anılar masenger konuşmalarım vs hepsi gitti. Anladığım kadarıyla kalıcı olarak sildiler herhalde şikayet edildik. Lakin hiçbir bilgiyi alamıyoruz. Sorunu çözen oldu mu acaba

Şikayeti Çözüldü

Murat bey Facebook'un yardım merkezine girip sorununuzla ilgili görüş bildirebilirsiniz. Umarım bizimle iletişime geçerler.

Şikayeti Çözüldü

Murat bey geçmiş olsun inşallah hesabınızı açarlar. Benimde Facebook hesabım kapatıldı. Hesabımın açılması için çok uğraştım Facebook ile iletişime geçmek istedim sonuç alamadım.

Şikayeti Çözüldü

Taner bey geçmiş olsun. İnşallah sebepsizce kapatılan Facebook hesabınızı açarlar. Benimde 2009 yılından beri 13 yıldır kullandığım Facebook hesabım kapatıldı ve benden form doldurup göndermemi istediler gönderdim yine de hesabım açılmadı. Ben Topluluk Kurallarını ihlal etmedim. Facebook hesabım 9 aydır kapalı. Facebook yetkilileri asla yardımcı olmuyor. Bizimle neden iletişime geçmek istemiyorlar anlamış değilim. Taner bey kapatılan hesaplarımızda e-posta ve telefon numaralarımız kayıtlı. Bir Facebook yetkilisi bizimle iletişime geçmeli.

Şikayeti Çözüldü

Ben yeni hesap açmıştım onu da kapattılar. Sadece arkadaşlarımla ailemle konuşmak için açmıştım. Sebepsizce kapatıyorlar artık uygulamaya üye olmayı düşünmüyorum. Bu saçmalıklar uygulamadan soğuttu beni.

Ruh
Ruh

Çoğunlukta bunun sebep'i Facebook da arkadaş listeniz de olan veya size sinir olanlar biri veya birileri olabilir doğru bir şikayet ile hesabınızı askıya aldıra bilirler şikayet eden doğru bir açıklama yapa bilirse eğer, şikayet edilen aslın da duruma aykırı davranmasa bile şikayet göz önünü de bulundurulup Facebook yöneticileri tarafından dikkate alınıyor

Taner
Taner

Evet kesinlikle Facebook ya da genel olarak Meta şirketinin yetkilileri ile iletişim kurabileceğimiz bir iletişim biçimine ihtiyacımız var. Bir telefon, bir birim mutlaka olmalı. Eğer bu şekilde olacaksa bu çok ciddi sorunlara yol açabilir.

Facebook Hesabım Kapanınca WhatsApp'tan Şüpheli Mesaj Geldi

Cengiz
15 Mayıs 2025 20:19
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Facebook Hesabımın Sürekli Kapanması Ve Destek Alamama Sorunu

20 Ekim 2025 18:13