Ezgi Şimşek Nailbar & Makeup Memnun Kalmama

11 Temmuz 2023 16:08

Bir kez gittik ve bir daha gitmeyeceğim bir merkez kesinlikle. Uzun zamandır Ezgi hanımın takipçisiydim. Merkezin Instagram paylaşımlarını inceleyerek kalıcı oje ve manikür için gitmek istedim. Arkadaşıma da ipek kirpik için burayı tavsiye ettim. Birlikte gittik. Arkadaşımın kirpikleri yamuk takıldı ve batma yaptı. Ertesi gün düzeltmek için gittiğinde de şekilde bir fark olmadı fakat batma giderildi. Instagram hesabına yazılan şikayet yorumlarını da siliyorlar. Yazılan yorumlara karşılık olarak da DM üzerinden hoş olmayan bir tavırla cevap alıyorsunuz. Hiçbir kötü yorum görmemeniz sizi gitmeye ikna edebilir. Arkadaşıma da burayı tavsiye ettiğim için daha sonrasında pişman oldum. Kalıcı ojede de iki gün geçmeden alt kısmından hava boşlukları oluştu. İlk kez kalıcı oje yaptırmıyorum fakat ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. İşlemden ve tavırdan memnun kalmadım. Google yorumlarında da hiç kötü yorum olmaması şaşırtıcı.

Yildiz sonuçtan hiç memnun değil

Nailist By Sinem Bisren Instagram Şişirmesi Kalitesiz

09 Temmuz 2024 18:03

Kalıcı Oje Sonrası İlgisizlik Ve Yetersiz Bilgilendirme

09 Temmuz 2025 12:29
Elif sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 08:48

07 Temmuz 2024 00:19
Selin Beauty Center Güzellik Merkezi Hijyen Ve İlgi Eksikliği İle Hayal Kırıklığı Yaşadım
Emine sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 17:08
Su Beauty Nail (Ataköy) Çok Pişmanım Çok!