Ahmet sonuçtan çok memnun

Eyüp Sabri Tuncer Kolonya Geri Çağırma

27 Eylül 2024 09:53
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı geri dönüş ve açıklama için teşekkürler”

Güvenerek kullandığım Eyüp Sabri Tuncer kolonyasını son olarak Amazon'dan 1 litre bidon limon kolonyası şeklinde almıştım. Ancak Amazon'dan bir uyarı mesajı geldi. Mesajda, Avrupa Birliğinin yayınladığı bir mesajı ekleyerek ürünü kullanmamamı ve iade etmemi söylüyordu! Ben de ürünü kontrol ettiğimde, ürünün üretim tarihinin ve son kullanım tarihinin olmadığını fark ettim. Ürün üzerindeki etikette görsel olarak 12 ay açılmış ambalaj görüntüsünden ürünün açıldıktan sonra 12 ay süreyle kullanılmasını önerdiği anlaşılıyor. Ancak böylesi cilt-yüz teması olan ürünlerin üretim tarihlerinin de belirtilmesi gerektiğini zannediyorum. Markanın açıklamasına göre Mart 2022 sonrası üretimlerde problem yokmuş. Bu durumda attığım görsel üzerindeki parti no'dan üretim tarihine net ulaşamadığım için iade etmelimiyim anlayamadım. Konu ile ilgili firmadan dönüş beklemekteyim.

27 Eylül 2024 09:56
Eyüp Sabri Tuncer Kolonya Geri Çağırma

Görsel ektedir

27 Eylül 2024 10:40 (Şikayetten 47 dakika sonra)
27 Eylül 2024 10:42

Hızlı geri dönüş ve açıklama için teşekkürler

Lezzetli
Lezzetli

Amazonun 2024de yaptığı duyuruyu biz 2022 de ihtarname çekerek yaptık ama firma yetkilileri ve avukatları tarafından tehdit edildik. Eyüp Sabri Tuncer'e Soruyorum neden bu açıklamayı 2022 de yapmadınız 2022 de Avrupa'dan gelen iadeleri Türk pazarında erittikten sonra biz öyle duyarlıyız biz böyle düşünceliyiz diye açıklama yapıyorsunuz ama bu ürünleri bile bile sahte etiketle piyasaya sürmek için etiketleme ihalesi bile yaptınız hadi yalanlayın bende mailinizi paylaşayım İstanbul Tuzla Kocaeli Çayırova Ve Ankara est depoda o dönem etiketlenecek kaç tane ürün vardıysa hepsinin adetine kadar var hadi yalanla beni. Bakın bu ürünlerin başlıca bir kaçını yazayım size ( Klasik Limon, Pure Love, tıraş kolonyası no2, Yasemin 1l, Bodrum Mandalinası) bunlar bir kaçı sadece yalanla beni adetlerinden tut etiket başı fiyata kadar mailler var. İhtar ve sahte etiket videosu ekte😂

eyup-sabri-tuncer-kolonya-geri-cagirma-2.jpg

Özkan sonuçtan memnun değil

15 Eylül 2024 15:42
Gökhan sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2024 09:03
"Tarafıma yeni ürün gönderileceği belirtildi bekleyeceğim teşekkürler"

01 Eylül 2024 17:18