EkspresNet Expres Net Çözülemeyen İnternet Sorunu

EkspresNet Expres Net Çözülemeyen İnternet Sorunu
Gökhan
09 Şubat 2024 03:34

Antalya Aksu Express Net firmasından internet hizmeti almaktayım. Firma ile anlaşmam doğrultusunda 12 Mbps hızında hizmet almam gerektiği halde, gün içinde genellikle istasyon arızası, istasyon çalışmaları veya istasyonun elektrik kesintisi sebebiyle yarım güne varan internet kesintileri yaşamaktayım. Akşam saatlerinde internet hızım 6 Mbps'lere düşmekte, bu durum tek cihaz bağlı olduğu halde yaşanmakta ve sorunun olduğunu firma çalışanı da kabul etmektedir. Akşam vardiyası uzun uğraşlar sonucunda sorunu gideremeyip, 'Gündüz ekibine bilgi vereceğim, sorunla ilgilenecekler' diyerek geçiştirmekte, ancak gündüz vardiyası geldiğinde, 'Bilgimiz yok, bakalım' diyorlar ve 'Şu an internette bir sıkıntı gözükmüyor' diye yanıt veriyorlar. 'Şimdi değil, zaten akşam sıkıntı yaşıyorum' diyorum; 'Akşam gelen arkadaş ilgilenecek' diyorlar. 'Zaten yapamadı, size pasladı' diyorum ve 'Şimdi bir sorun gözükmüyor, yapabileceğimiz bir şey yok' diyorlar. Mesela şu an internetim yok ve bu şikayeti telefonumun internetinden yazıyorum.

Esin sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 20:00
Türk Telekom Neden Hizmet Vermiyor
Türk Telekom Neden Hizmet Vermiyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2025 00:15
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Bakım Sonrası Düşen İnternet Hızı Ve Yetersiz Destek

18 Ekim 2025 16:20
bakim-sonrasi-dusen-internet-hizi-ve-yetersiz-destek-1.jpg

07 Mart 2024 05:49
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 18:37