Zübeyde sonuçtan hiç memnun değil

Excel Yatırım Değil Batırım İşlem Açmayın

07 Aralık 2023 12:43

Excel Yatırım firmasından şikayetçiyim. İlk başta haftalarca arandım, sonra ufak bir meblağ ile promosyon olduğunu söyleyerek sisteme giriş yapmamı sağladılar. Sonraki günlerde 'bugün çok kazanacağız, biraz paranız varsa aktarın' diyerek daha fazla para yatırmamı istediler ve asıl problem burada başladı. Yaptığım bir iki yatırım başarılı olunca, başka bir işlemle kazancım eriyip zarara dönüştü. Özellikle her gün 'bu veri var, şu veri var, çok iyi sonuçlar alacağız' diyerek beklenti yaratıyorlar. Ancak önerdikleri hisseyi aldığım anda, bir saat içinde hissenin değeri hızla düşmeye başladı. Durumu kurtarmak için defalarca daha fazla para yatırmamı talep ettiler. Ne zaman parasız kaldığımızı ve kredi çektiğimizi söylesek, utanmadan 'para bulun, kurtaralım' diye ısrar ettiler. Birkaç gün sonra 'biz gerçek Excel Yatırım Şirketiyiz, dış analistlerin yaptıklarını anlıyoruz, zararlarınızı kurtaracağız' diyerek tekrar aradılar. Paramı geri istediğimde ise, 2000 dolar daha yatırmamı, gasoil işlemine girip ertesi gün düzeleceğini ve rollover ücreti adı altında yine para yatırmam gerektiğini söylediler. Durumun düzeleceğini söyleyerek daha fazla para veya işlem yapmamı istemeye devam ettiler. Kendilerince bir sistem kurup yatırımı zarara uğratıyorlar. 'Sakin olun, düzelecek' diyerek durumu yatıştırmaya çalışsalar da sonunda zararla işlemden çıkmak zorunda kaldım. Kazanç elde etsem bile sürekli işlem açtırıp zarar ettiriyorlar ve para çekme şansım olmadı. Kesinlikle bu firmaya girmeyin.

07 Aralık 2023 14:20

Kurum tarafından arandım şikayetim ile ilgi olumlu çözüm yolunda anlaştık. Kuruma duyarlılığı için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.

08 Aralık 2023 10:51

Excel Yatırım firması gelişme yazımı görmediğini iletti gördüğü zaman zararımı gidermek için çalışma yapacakmış, çok zor durumdayım yardımlarınız.

08 Aralık 2023 15:59

Şikayetim çözülmedi çözüldü diye yansıtılmış? Yanlış bilgi hala çözüm olmadı

14 Aralık 2023 18:08 (Şikayetten 7 gün sonra)
14 Aralık 2023 21:18

Merhaba dönüş için teşekkür ederim, iletişim bilgilerim S*** S*** ve K** T*** de mevcuttur, beni tamamen onlar yönlendirdi 8975588 hs numarası. Ocağım söndü evim yıkıldı perişan oldum.

15 Aralık 2023 12:49
16 Aralık 2023 21:55

Çözüm için iletişim bekliyorum. Kurumsal firma olduğunuzu düşünüyorum.

Arzu

Geçmiş olsun, benzer olay başıma geldi savcılığa suç duyurusunda bulundum

Kadir

Zübeyde hanım mağduriyetiniz giderildi mi? Sizin yaşadıklarınızı aynısını ben yaşıyorum, merak ettim. Bir umut var mı diye

Alper

Bizde aynı kervana katıldık. Ne yazık ki basiretimiz bağlandı. Çok profesyoneller. Hatırı sayılır bir miktar iki arkadaş olarak kaybettik. İşlemlerin kötüye gittiğini aksiyon alalım dememize rağmen çıkacak merak etmeyin diyerek sessiz sedasız hesabı kapattılar.

Zübeyde

Yok maalesef kaybınızla kalıyorsunuz sonuç hüsran çok üzgünüm.

Servet sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 13:12
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 17:23
Samet sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 18:58