Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Evolvia Mama Kokusu Kötü

25 Nisan 2024 01:57

Bugün Ebebek firmasından Evolvia 800 Gr bebek maması satın aldım. Üzerinde yazan 30 ml 1 ölçek kuralına uyarak bebeğime 120 ml mama hazırladım. Mamayı suya koyup çalkaladıktan sonra ağzından damlar ya o an bile kötü bir koku burnuma geldi ama konduramadım. Bebeğime verdim mamayı aradan dakika sonra şiddetli kusma fakat öyle bir koktu ki odayı sardı o kusma kokusu bozuk eskimiş tarif edemiyorum o derece. Bebeğim 4 aylık olacak kullanmadığım mama kalmadı bilirim kokularını bu çok farklıydı çöp oldu yazık oldu. İsterse son kullanma tarihine 1 yıl değil bin yıl olsun mama kötüydü evet fiyatı çok makul ama bebeğimin midesi rahatlığı daha önemli

26 Nisan 2024 10:45 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Nisan 2024 10:25

Verdikleri bilgi hazır mesaj kıvamında içinde balık takviyesi var balıklar mevsimsel olduğu için koku değişiklik gösterebilir yapacak bir şeyimiz yok. Yani kussun hatta o kadar kussun ki verdiğin 120 ml mama sadece 2 gün kusturmaya devam etsin o kusma kokusu bebeğin vücudundan isterse 2 gün çıkmasın nasıl bir takviye ise içindeki herhalde balık bayattı? Ebebek direkt satış noktası olduğu içinde onların muhafazasına güveniyorlarmış ben aldığım gün aynı anda şikayet yazıyorum bana güvenmiyorlar 😄 sakın almayın bebeğinizi seviyorsanız asla ılımlı değiller asla

Evolvia Mama Bozuk Gibi

27 Haziran 2024 17:16
Evolvia Mama Bozuk Gibi

Bebelac Gol 1 Ekşi Bozuk Çıktı

Fatma
08 Temmuz 2024 03:05
Gulunar sonucu yetersiz buldu

Evolvia AR Mama Kullanımı Sonrası Bebeğimde Ciddi Kabızlık Ve Sağlık Sorunları Yaşadık

Gulunar
16 Eylül 2025 23:15

Azime
29 Ocak 2025 21:54
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
06 Temmuz 2023 09:03