Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 00:47

Evmarketi.com üzerinden kredi kartıyla aldığım "649091219" numaralı siparişimdeki "Perilla Premium Ütü Masası Antrasit" ürünüm tarafıma kötü bir paketleme ve deforme ile gelmiş. Evin merdiveninin kenarına kargo şirketi tarafından bırakılmış ve araçlarına binip gitmişler. Site üzerinden iade oluşturmak için teslim alındı ibaresi görüntülenmesi gerekiyor muhtemelen fakat hala teslimat sürecinde yazıyor. Piyasanın 150-200 lira daha uygununa satılıyor diye sipariş verdim fakat bu şekilde olacağını tahmin etmedim.

07 Aralık 2023 20:36

WhatsApp üzerinden iade kargo kodu verildi. Fakat site üzerinde sipariş hala kargoda gözüküyor bu sebeple site üstünden iade seçeneği çıkmıyor. Ben şimdi kargoya versem ve iade ettim desem elinize ürün geçse ve biz iadeyi teslim almadık deseniz benim mağdur olma riskim var. Bu sebeple önce sitenizdeki siparişimin teslim edildi olarak gözükmesi daha sonra da benim iade oluşturmuş olmam gerekir. Ve ayrıca Şikayetvar üzerinden şikayetimi kaldırmamı rica ettiler. Bende teşekkür ettim fakat iadem kabul edilip kartıma geri ödeme sağlanınca kaldırırım.

12 Aralık 2023 14:58

Verdikleri iade kodu ile iade ettim. Umarım ürünü teslim alıp daha sonra karta iade gerçekleşir.

21 Aralık 2023 18:03

İade kabul edilip karta para iade edildi.

Eksik Paketleme Ve Haksız İade Reddi Sonrası Ücret İadesi Sorunu

Para Markada'dan İade Sorunu Ve İletişim Eksikliği

03 Ocak 2025 12:58

Ferdi
07 Şubat 2024 17:19
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Ürün İadesinde Geciken Ücret İadesi Ve Yetersiz Bilgilendirme

02 Eylül 2025 20:24