Everest Sportif Everest Spor Yaz Okulu Şikayeti

04 Temmuz 2024 10:32

3 yıldır başka bir okulda kreşe giden çocuğumu okulunun tatil olması nedeniyle 24.06.2024 tarihinde 3 haftalık yaz okulu için Everest spor a çocuğumuzu yazdırdık. Ödemeyi gönderdik ve çocuğumuz 24 Haziran pazartesi günü yaz okuluna başladı. Çocuğumuzu sabah annesi bıraktı ve akşam babası olarak çocuğumuzu almaya ben gittim. Kapıdaki öğretmenle ne daha önce bir tanışmamız ne de daha önce bir görüşmemiz olmamasına rağmen ardına kadar açık olan kapıdan içeriye girdim, çocuğumun elinden tuttum ve arabamıza bindik. Bir kişi bile sen kimsin nereye gidiyorsun demedi. Bunu bildirdiğimizde ise yetkili kişi ben iki gün kurstaydım ondan orada değildim hemen bir daha olmaması için uğraşacağız dedi ve bizi geçiştirdi. 03.07.2024 salı günü ise çocuğumu okula almaya gittiğimde kapıda duran öğretmen çocuğu vermek için kalktığında sağa baktı sola baktı ve çocuğunuz yok diye bir kelime kullanıp belki içeridedir diyerek koşarak içeri gitti. İçerideki yetkili denilen kişiyle koşarak tekrar geri geldiler ve çocuğunuz futbol alanında arkadaşıyla oynuyor dediler. Başlarında ne bir öğretmen ne bir yetkili. Çocuklar öylece kendi başlarına oynuyorlar. Ders programı denilerek yollanılan programa uyulmuyor. Bol bol çizgi film izletiliyor. Sorduğumuzda da çocuklar yorulmuştur diye biz öyle bir yetki verdik sınıf öğretmenlerine deniyor. Ayrıca hiç kimseye sorulmadan ve kayıt olurken bilgi verilmeden çocuklara forma verilip parasını göndermeyenler yarına kadar göndersin diye kabaca mesajlar. Ben 04.07.2024 tarihinde çocuğumu parasını dahi ödediğim yaz okulundan almak zorunda kaldım. Her gün acaba bugün ne sorun olacak acaba bugün iyi midir diye düşünmektense böyle bir yola başvurdum. Tam bu kararın üzerine bugün gelen bir mesaj. Servisçimiz e ulaşamıyoruz çocukları okula kendi imkanlarınıza getirmeniz diye. Bundan dolayıdır ki biz çok mağdur olduk ve sadece amaçları para kazanmak olan bir yer. Sizlerinde bu konuda bilginiz olsun diye yazmak istedim.

Asil Okulları Yaz Okulu Mağduriyeti

19 Temmuz 2023 16:54

Uskumru İlkokulu (Sarıyer) Davranış Şekli Ve Üslup

31 Ağustos 2023 10:36
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Özel Pendik Zeynebim Anaokulu Şikayeti

09 Ekim 2023 08:52