Burak sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 14:30

Osmaniye Kadirli eve kozmetik mağazasından aldığım (your beauty solution) adlı yüz bakım kremi ve (your beauty solution) cilt aydınlatıcı serum u yaklaşık iki hafta önce aldım kullanma koşullarına göre cildime uyguladım ama felaket bir şekilde yüzümde çeşitli kızarıklıklar ve sivilceler çıktı. Fotoğrafları da paylaştığım şekildedir. Mağduriyetimin giderilmesini aksi takdirde hukuki yollara başvuracağımı bilmenizi isterim

01 Mart 2024 10:36 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu hakkında ilgili birimlere bilgi verilmiş olup gerekli incelemeler sağlanacaktır. Saygılarımızla, Eve Mağazacılık

18 Mart 2024 01:22

İki hafta geçti hala iletişime geçmediniz

Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Zorla Satılan Ürünler Cildimde Sorunlara Yol Açtı, İade Ve Para İadesi Talep Ediyorum

Ayfer
17 Eylül 2025 10:36
zorla-satilan-urunler-cildimde-sorunlara-yol-acti-iade-ve-para-iadesi-talep-ediyorum-4.jpg
zorla-satilan-urunler-cildimde-sorunlara-yol-acti-iade-ve-para-iadesi-talep-ediyorum-3.jpg
zorla-satilan-urunler-cildimde-sorunlara-yol-acti-iade-ve-para-iadesi-talep-ediyorum-1.jpg
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Derm Ürünleri Cildimde Sivilce Kaşıntı Ve Kızarıklık Yaptı

Burhan