Etimesgut Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Hekim Randevusunda Yaşanan Olumsuz Deneyim

26 Temmuz 2024 17:049.093

İlk olarak 10.07.2024 tarihinde diş hekimi ** **’ndan muayene randevusu almıştım. İlk muayene randevumda iki tane diş filmi çekildi: genel ve periapikal. Diş taşı temizliği yapacağını iletti (aynı gün neden yapmadı, anlamış değilim) ve bunun için tekrar randevu almamı söyledi. MHRS'den ancak 26.07.2024 tarihine randevu bulabildim. Randevuma gittiğimde, 09.30 randevuma 09.31'de giriş yaptım.

Yaklaşık 4-5 dakika bekledim; içeride hasta olduğunu ve işlemde olduğunu düşündüm çünkü ekranda doktor ** Bey’in karşısında farklı bir hasta ismi yazıyordu. İnsanlık hali, lavaboya gitme ihtiyacım oluştu. Tam ben gidince çağrılmışım, eşim lavaboya gittiğimi ve geleceğimi söylemiş. Lavabodan döndüğümde içeriye çağrıldım ve doktorun muayene koltuğuna oturtuldum.

İşitmediğim azar kalmadı. Randevu saatim geçti, saatin kaç olduğunun farkında mısın dedi. Ben de bizim de önceki hastaları beklediğimizi ifade ettim. 'Yoo, nerede bekledin, yalan söyleme, saat kaç, saate bak' dedi. Sıradaki hastanın randevusu geldi dedi. '10 dakika içerisinde mi diş taşı temizliği yapacaktınız? ' dedim. 'Evet, neden randevular 10 dakikada bir zannediyorsun sen? ' dedi.

'Tuvaletini evinde yap' dedi. İlk başta doktorun espri yaptığını düşündüm, ama gayet ses tonu azarlarcasına yükseldi. 'Şaka yaptığımı mı düşünüyorsun, kalk işlem yapmayacağım. Tekrar randevu al' dedi. Böyle bir üslup ve çalışma ahlakı ilk kez görüyorum. 'Devlete atandım nasılsa bana bir şey olmaz' zihniyeti ile hareket ediyorlar.

Büyük ihtimalle gerekli diğer mercilere de şikayetimi yapacağım. Hastane içerisindeki kameralardan kaç dakika bekletildiğimi de ispatlayacağım. İnsanlara hizmet etmek için çalışıyorsanız, emeğinizin karşılığını elbette ki alıyorsunuz. Kimse size hastalarınızı azarlama hakkını vermiyor!

1 Destek

Amasya ADSM Kaba Davranış Ve Yetersiz Bilgilendirme İle Karşılaştık

24 Eylül 2024 21:074.548

10 Eylül 2024 Salı gününe Z... K... adlı doktora 17 yaşındaki kızım için randevu aldım, almaz olaydım. Ön dişimde iğne u...

İzmir Torbalı Adsm Yanlış Dişe Yapılan Kanal Tedavisi

1 Mart 2025 14:355.363

Şikayet (******* ***** ******* ******) 20.03.2024 doktor *** i*********’ya muayene oldum ve 26-28 numara yazan bir not k...

Üsküdar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Doktorun Hastaya Randevu Saati İçinde Bakmayıp Geç Gelmesi

4 Temmuz 2023 20:0914.645

4 Temmuz 2023 tarihinde *** hanıma randevum. 18.00-18.30 aralığındaydı. Gelen mailde 18.30'u sadece görerek randevumu o ...

2 Destek1 Yorum