02 Ekim

Merhaba iyi günler, dün markete Eti Burçak lezzeti çikolata aldım. Açtığımda hem kötü bir koku vardı hem de üstü beyazdı, bozulmuş gibi görünüyordu. Tarihine baktım, tarihi geçmemişti, ancak ürün bozuktu. İki çikolatayı karşılaştırdığımda daha net görebilirsiniz. Daha önce de belirttiğim gibi, evet ürünün tarihi geçmemişti, ancak bu çikolatanın bozuk olduğu açıkça görülüyor. Lütfen gereğinin yapılmasını önemle arz ederim.

Eti Gıda Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 17 dk 39 sn
Eti Gıda Logo
02 Ekim 10:23

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Eti Gıda Logo
02 Ekim 17:21

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

07 Ekim 12:17

Tamamen hayal kırıklığına uğradım bozuk çikolata şikayetinde bulundum ama gelen özür kutusunda çikolata dışı diyet bisküvi vardı ya da diğer bisküvüler ama hiç çikolata yoktu bu da tüketici olarak beni hayal kırıklığına uğrattı özür paketini iade etmek istiyorum lütfen gereğinin yapılmasını arz ederim

Yeter
3 gün önce

Marketten aldığımız Eti Ahenk Gurme çikolata bozuk çıktı. Sürekli severek yediğim çikolata ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Çikolatanın her yerinde beyaz küçük noktalar var küf gibi. Tarihi vs geçmiş değil. Aynı çikolatadan 4 tane aldım hepsi güzel geldi sadece bu çok kötü. Eti gibi bir firm...

Mls
4 gün önce

Eti pops büyük boy almıştım, 6 tane. Hepsi de aynı şekilde olamaz. Çikolatanın rengi ve tadı değişik, yüzeyinde beyaz lekeler var, sanki tarihi geçmiş gibi duruyor; ancak tarihi de geçmemiş. Önceki aldıklarım böyle değildi. Artık bozulduğunu düşünmeye başlıyorum. Çocukların en çok sevdiği çikolatayı...

Bozuk Eti Çikolata Ürün

Hatice
1 hafta önce

Marketten aldığım Eti Antep fıstıklı çikolata maalesef bozuk çıktı. Ürünün içi bembeyaz olmuş ve kötü bir koku var. Son kullanma tarihi 26/04/2024 olmasına rağmen rahatsız edici bir durum söz konusu. Sonuçta insanlar bu ürünü tüketiyor. Biraz daha ilgili olunması dileğiyle. İlginiz için teşekkürler.

Elif
2 hafta önce

Eti içi bol %27 bütün fındıklı çikolatayı aldım. Son tüketim tarihi de geçmemişti; oysa ki içini açtığımda hem rengi beyazlaşmış hem de un gibi dağılmıştı. Paketinden elimize aldığımızda da aynı görüntü karşımızdaydı. Size yakıştıramadım. Böyle bir hata nedeniyle bir daha bu ürününüzü almam.

Fatmanur
2 hafta önce

Bu şikayeti yazıyorum çünkü 5. Bozuk görünen tadı değişik olan çikolata ile karşılaşıyorum. Bugün 2 tane aldım. İlk yediğim çikolatanın rengine bakmak aklıma gelmedi ama tadı kötü ve çok sertti. 2. Yi yemeden önce an dikkatimi çekti rengi yine farklı Beyazlık var çikolatanın arka kısmında. Çok ilgi...

0 Yorum

Eti Gıda Şikayetvar üye markasıdır