Ali sonuçtan hiç memnun değil

Eti Gıda Eti Yabancı Madde

18 Ocak 2024 09:43

Eti'nin meyveli top kekini aldım. Her gün yediğim bir üründü. İçinden jelatine benzeyen bir madde çıktı. İnsan sağlığıyla oynuyorlar, belki de bu kekin içinde kim bilir daha neler yedim. Ürünün videosunu atıyorum. Ürünün gramajını düşürüp fiyatına zam yapmaları da cabası.

07 Mart 2024 16:38

Eti ayıplı ürününün arkasında durmadı ve 2.5 ayda hep benim aramalarım üzerine iletişime gece bildim ama sonuç rezalet senelerin firmasi ne mailime dönüş yaptı ne de sonuçlanmış bir şey için beni aradı sureci oyaladı ve bana cevapları olumsuz oldu para kolay kazanılmıyor ben o keke para verdim ve çöpe attım bu benim hatam değil etinin hatasıdır! Kekin içinden jelatin parçası çıkması büyük utanç kaynağıdır Eti denilen firma sadece gramaj küçültüp fiyatlarını pahaldirip ceplerine para koyma peşindir o üründe bir problem olduğunda görmezden gelmektedir

18 Ocak 2024 09:48 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

18 Ocak 2024 12:47

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

25 Ocak 2024 11:36

Hiçbir şekilden 1hafta geçmesine rağmen sonuç olmadı!

25 Ocak 2024 12:28

02 Şubat 2024 16:30

Evet ulaşıldı bana ama sonuç yok 15gundur bekliyorum sonuçlansın diye yasal surecini başlatacağım bugün aranmazsam. 2defa görüşüldü 1. Seferde fabrikaya iletiyoruz dendi 2. Seferde ise fabrikaya iletilmek için kayıt açılmamış dendi ve gecen hafta cuma günü tekrar kayıt açtırdım geri dönüş yok!

06 Şubat 2024 09:11

Hala kesin bir sonuç olmadı Eti sureci uzatıyor!

06 Şubat 2024 09:18

Gmail'den de yazmama rağmen geri dönüş yok ben anlamıyorum kamera kayıtlarım var benim hattamı bu?

15 Şubat 2024 19:07

4. Haftaya girdik ve hatta bitmek üzere insan sağlığını tehlikeye sokan madde için bir açıklama gelmedi dünya markasi etiden? Ya da dünya markasi değil mi?

16 Şubat 2024 09:08

Bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, Eti Müşteri Hizmetleri

16 Şubat 2024 09:54

4haftada yenimi ilgili birimlere iletildi nasıl is yapıyor bir Eti firmasi 4haftadir gerek arayarak gerek mail atarak gerekte burda yazarak şikayetimi bildirdim ilgili birim hangi birim?4haftadir ilgili birimlere iletildi deyip geçiştiriyorsunuz!

27 Şubat 2024 06:30

2 aydır turkiye piyasasında lider olan Eti kekin içinden çıkan jelatin için bir çözüm üretemedi kendi yaptıkları ürünün arkasında durmayan bir firma çıktı her aradıklarında fabrikaya şikayetinizi bildirdik dendi geri dönüş yok artık gözümde vasıfsız bir firma!

02 Mart 2024 09:17

İletişime geçilmedi

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
24 Eylül 2023 17:38

27 Ekim 2023 23:07

21 Ekim 2023 09:02
Eti Gıda Piyasadaki Çok Sevdiğimiz O 'Eti Puflar'bozuk Mu!
Işıl sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 14:54
Celaleddin sonuçtan çok memnun

Celaleddin
21 Nisan 2024 22:20
"Öncelikle şikayetvar.com uygulaması çalışanlarına ve akabinde hızlı geri bildirim yaparak sorunumu çözen Eti firması yetkililerine teşekkür ediyorum."
Eti Çikolata Bozuk Çıktı.
Eti Çikolata Bozuk Çıktı.