Kaan sonuçtan çok memnun

Eti Gıda Eti Turti Çikolatalı Üretmiyor

12 Mayıs 2023 00:14
Kaan'ın Teşekkür Mesajı
“Çok güzel olmuş tutku tart aynı seneler önce çocukluğumuzda turti vardı çikolatalı aynısı olmuş 🙏🏽👏🏼 teşekkür ederim”

Etinin yıllar önce turti diye bir ürünü vardı, çikolatalısını çok seviyordum çocukluğumda. Ama artık yok ve tekrar üretilmesini istiyoruz. Bir daha öylesi gelmedi, çikolatalı turti için imza toplayalım, destek olun. Daha ne diyeyim, karakter doldurmaya çalışıyorum. 250 oldu. Artık teşekkürler.

12 Mayıs 2023 09:01 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

12 Mayıs 2023 10:48

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

25 Mayıs 2023 00:27

Çok nazik bir dönüştü teşekkür ederim ama şu Eti turti çikolatalıyı lütfen çıkarınnnnnnnnnn 🙏🏻

03 Ocak 00:02

Talebimize istinaden farklı isimle turti yerine tutku tart çıkarttığınıza o kadar eminim ki :) teşekkür ederiz aynısı olmuş 🙏🏽😊

03 Ocak 00:04

05 Ocak 09:24

Sn. Tüketicimiz, İlginiz için teşekkür eder, ETİ lezzetinin hayatınızdan eksik olmamasını dileriz. Saygılarımızla, ETİ

08 Eylül 2023 22:16

12 Kasım 2023 13:37
Eti Gıda Karamel Dolgulu Çikolata Bulamama Problemi

04 Ekim 2024 17:08
Tarihi Geçmemiş Ama Tadı Kötü Çikolata Sorunu
Tuba sonuçtan memnun değil

28 Ocak 2024 01:19
Münüre sonuçtan hiç memnun değil

Münüre
31 Ekim 2023 21:17