Eti Gıda Eti Bütün Antepfıstıklı İçinde Kurt Çıktı

Eti Gıda Eti Bütün Antepfıstıklı İçinde Kurt Çıktı
14 Ekim 2023 00:14

Eti çikolata bütün antepfıstıklı aldım. Paketin dışında herhangi bir problem deformasyon yırtık vs. Yoktu. Paketi açtım içindeki jelatinide açtım ve manzara içler acısıydı. Çikolata beyaz gibi bir renk almış dikkatli bakınca ne göreyim kurtlanmış çikolata, kurt vardı üstünde. Ve bu Kürtün etrafında küçük siyah tanecikler vardı. Kenar taraflarında ise örümcek ağı gibi şeyler vardı. Tabi hemen son kullanma tarihine baktım. Son kullanma tarihi gelmemiş. Daha 4 ay var. Eti gibi bir markadan hiç beklemezdim tam bir fiyasko. Daha önce yediğim bu tür çikolata markalarının ürünlerinde Ülker Torku vs. Böyle bir şeyle asla karşılaşmadım. Açıkçası Eti'nin ürününden asla böyle bir şeyle karşılaşacağım aklımın ucundan geçmezdi. O kadar para ver karşılaştığın manzaraya bak. Yazık. Bir daha Eti'mi asla...

16 Ekim 2023 09:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

16 Ekim 2023 12:10

Tüketicimize vermiş oldukları numaradan ulaşılamamaktadır. Bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, Eti Müşteri Hizmetleri

Zeynep sonuçtan memnun

22 Ocak 2025 21:33

Ayşenur
05 Eylül 2025 21:50
aldigim-eti-topkekte-kurt-cikmasi-ve-urun-guvenligi-endisesi-5.jpg
Ceylan sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2024 16:11
"Merhaba öncelikle ilginiz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum marka tarafından aranıp Bir özür paketi gönderildi tarafıma ayrıca tekrardan aranıp ürün hakkında görsellerden inceleme yapılıp bilgi dönüşü sağlandı numune örneği gönderdim numune değerlendirilmesi yapıldıktan sonra da tarafıma dönüş yapacağı belirtildi ilgi alakayı gerçekten çok sevdim herkesin eline emeğine sağlık"
Eti Gıda SKT'si Geçmemiş Bozuk Çikolata
Güleyza sonuçtan hiç memnun değil

Eti Karam Bitter Çikolatada Kurt Benzeri Maddeler Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıtsızlık

Güleyza
04 Ekim 2025 13:59