50gr Yazan Eti Crax Patlayan Lezzet Çubuğu Sadece 25gr Çıktı!

24 Haziran 2024 16:34516
Sedat
23 Haziran 2024 22:28

22 Haziran 2024'de aldığımız Eti Crax Patlayan Lezzet'in ambalajında 50gr yazmasına rağmen, poşetin epey hafif olduğunu fark ederek tarttık ve gramajı tam yarı yarıyaydı. 50gr olması gereken poşet tam 25gr idi! Tartı da kesinlikle yanlış tartmıyor, Ülker'in bir çubuğunu tarttığımızda tam ambalajda yazan rakam çıkıyordu. Gramajda elbet her zaman bir sapma payı olur, ama bu sapma payı bırakın 100de 50yı, 100de 10u bile geçmemesi gerekiyor! Yetkililerin bizzat bu konuyla ilgilenip, titizlikle üretim hattını denetlemesini rica ediyorum.

24 Haziran 2024 16:39 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

24 Haziran 2024 17:56

Tüketicimize vermiş oldukları numaradan ulaşılamamaktadır. Bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, Eti Müşteri Hizmetleri

Sedat
24 Haziran 2024 18:11

Bana herhangi biri maalesef ne telefon yoluyla ne de email yoluyla ulaşmaya çalıştı. Lütfen tekrar deneyin aramayı, telefonum doğrudur ve ulaşılabilir durumda.

25 Haziran 2024 10:23

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Eti Meyveli Kekten Çıkan Yabancı Madde Diş Sağlığımı Tehlikeye Attı

29 Aralık 2025 23:43154

Trendyol üzerinden Eti satıcısından aldığım Ülker meyveli keki tüketirken, kekin içinden meyve parçası gibi görünen bir ...

Eti Meyveli Kekten Çıkan Yabancı Madde Diş Sağlığımı Tehlikeye Attı

Aldığım Gofrette Beklenmeyen Siyah Maddeler Ve Bebeğimin Tüketmesi Nedeniyle Endişe Yaşadım

28 Ekim 2025 17:40159

28.10. Tarihinde Ankara/Mamak Boğaziçi Altunbilekler marketten aldığım Ülker Hoşbeş gofretin birkaç tanesinde siyah bene...

Eti Ürünleri İçin Uzun Süredir Tedarik Sorunu Yaşıyorum, Mağdur Edildim

7 Eylül 2025 20:58273

Çeşme Dalyan’da esnaflık yapıyor ve yıllardır tüm Eti ürünlerini satıyorum. Son iki haftadır bölgemize bakan Eti bayisi ...

Eti Ürünleri Stokta Olmadan Ücretlendirildi Ve Teslim Edilmedi

30 Mart 19:34435

Kütahya Merkez’de yaşıyorum. 28 Mart Cumartesi akşam saatlerinde Migros Sanal Market üzerinden, Eti marka ürünlerinizin ...

Tümünü Gör
Eti Gıda Lifalif Antep Fıstıklı Aldatıcı Ambalaj Görseli