Ali sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 22:12

5 Ağustos tarihinde eşyalarımızı Zonguldak Ereğli ilçesinden Sakarya Akyazı ilçesine taşımaları için E-Taşın şirketiyle 30bin tl karşılığında anlaştık. 5 Ağustos günü saat 9:00 da evimizin önünde olması gereken taşıma şirketini 9.30'da aradığımda aracın bozulduğunu ve Sakarya'dan yeni araç istediklerini söyledi. Şirket saat 12.00'a doğru araçlarının geldiği söyleyerek bana bulundukları yerin konumunu attılar. Konum Akçakoca'da bir site içerisinde olduklarını gösteriyordu. Saat 13.30'da benim evime geldiler ve geldiklerinde araçlarının yarısı eşyalarla doluydu ve Sakarya'dan istedikleri araçta Tunceli'ye giden bir evin eşyalarının yüklü olduğunu söylediler. Bu arada küçük bir araca eşyalarımın sığmayacağını iletmiştim. Ayrıca anlaşma yaptığımızda taşıma günü benimle taşıma bitene kadar bir e-Taşın personelinin irtibatta olacağını sürekli beni bilgilendireceğini ve bilgi alacağını söylemişlerdi. Maalesef ben 2 defa aramasam ne arayan oldu ne soran. Neyse bir şekilde taşıma işlemine başladılar. Eşyaların sadece ön arka ve yanlarını havalı plastik koruyucularla kapladılar üst ve altları açık kaldı ve hepsini sürükleyerek götürdüler. Kutuların içinde ne olduğuna bakmadan alıp alıp attılar. Biz de nasıl olsa sigortalı bir şey olursa diye bir şey demedik. Eşyaların bir çoğunu tıkış tıkış arabaya tıktıktan sonra kalanları şaka yapar gibi bizim araç doldu bunları da siz aracınıza alsanız diyerek bize bıraktılar. Karavanımız olduğu için biz de aldık ve karavanı da ağzına kada eşya ile doldurduk. Akşam üzeri 5-6 civarı yola çıktık. Taşımayı yapan bir arkadaş abi biz çok acıktık yolda bir yemek yesek olur mu dedi. Ben de problem yok rahat olun yiyip gelebilirsiniz dedim. En fazla 1 saat sarkar zaten geç kaldık. Kalacağımız kadar düşüncesiyle böyle söyledim. 3 saat kadar yeni taşındığımız evin önünde bekledikten sonra geldiler ve dediler ki araçta yüklü olan ev Tunceli'ye değil de Hendek'e inecekmiş onu indirmek zorunda kaldık dediler. Yani benim anladığım kadarıyla sabah araç bozulmadı bunlar bana gelmesi gereken saatte bir ev yüklediler ve benim evime geldiler. Eşyalarımızı 1 saat kadar bir sürede boşalttılar ve bu sırada şu an oturduğumuz evin dış duvarına kapılarına duvarlarına az da olsa zarar verdiler. Biz taşınma, yerleştirme gibi telaşlara girdiğimiz için o gün eşyalarımızın durumuna bakamamıştık. Ertesi gün kutuları açtığımızda kırık eşyalarla karşılaştık. Beyaz eşyalarımızı üzerinde çizikler, vuruklar, göçükler vardı. Devamı diğer şikayette.

Hadi Taşınalım Kendileri Yerine Başka Firmaları Gönderiyorlar

05 Ekim 2023 20:32
Nilufer sonuçtan hiç memnun değil

Anadolutur Nakliyat | İzmir Taşınma Sırasında Eşyalarım Hasar Gördü Ve Verilen Sözler Tutulmadı

26 Temmuz 2025 12:58
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Yozgat Nemli Taşıma Bir Yığın Zararla Taşıma İşlemini Gerçekleştirdi

29 Ocak 2025 22:50
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Yurtalan Evden Eve Nakliyat Şikayetçiyim

06 Mayıs 2024 20:48