Estrella Medical Group Yanlış Yapılan Botoks İşlemi

Estrella Medical Group Yanlış Yapılan Botoks İşlemi
Kibar
11 Aralık 2023 09:4812.488

Botoks işlemi yaptırdım. İlk yaptırdığımda kötü değildi. Rötuş için gittiğimde yapılan botoks uygulamasında göz pınarlarıma yakın burun kenarlarında şişme, morarma ve yanaklarımda şişme oldu ama ağrısından el değmiyor. M******* diye kendini doktor olarak tanıtan kişi işini özensiz yaptığı açık. Daha önce birkaç kez başka yerlerde yaptırmıştım ve hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Hiç memnun kalmadım. Paranıza yazık.

Metehan
Metehan
26 Şubat 2024 09:59

Arkadaşlar kullanılan dolgular elasty, kalitesiz ürünler kullanılıyor. Ürünleri gözünüzün önünde açılmasını isteyin. Botoks sahte m*** adlı doktorun dys** adlı piyasada bilinen botoks şişesinin içine massport/İran botoksu açıp enjektör ile koyduğunu gördüm. Soran hastalara ise aynı şişe gösterildi. Kesinlikle ürünler gözünüzün önünde açılmalı, aynı dolgu çubukları farklı hastalara kullanılıyor dikkatli olmakta fayda var

Silvia
Silvia
15 Şubat 2024 00:49

Gençlik aşısı ve yanaklarıma dolgu yaptırmıştım, uyuşması için sürülen kremi uyuşmasını beklemeden beni aldılar ve canım çok yandı, sizinde canınız amma tatlıymış deyip hoş olmayan konuşmalar yaptılar, yapılan işlemlerin süresi güya bir yıldı, dolgu 2-3 ayda eridi hiçbir şey kalmadı, gençlik aşısından da eser yok. Bir daha asla.

Ümit
Ümit
1 Ocak 2024 20:37

Göz kapağı, botoks vs işlemler için Bu klinik için karar vermiş gibiydim yorumları okuduktan sonra kafam karıştı iyice

Doktorun İlgisiz Ve Saygısız Tutumu Nedeniyle Memnuniyetsizlik

Ceren
24 Haziran 2025 17:547.586

Botoks yaptırmak için gittiğimde, yüzümle ilgili farklı ihtiyaçlarım konusunda manipüle edilmeye çalışıldım; bunu geçtim...

2 Destek