29 Haziran 2023 13:51

Saç lazeri hakkında. Muayeneye giden eşime ekim için uygun olmadığını, ekim olursa (kel görünüm olmadığı için) sağlıklı saçlarında döküleceği bilgisi verildi. Eşimin saçlarının tepe bölgesi seyrek olduğu için buradan kök hücre ile birlikte 3 aylık saç lazeri satın aldı (Temmuz 2022) Haftada bir 40 dakika olarak seanslara başladı. Verilen yağ ve şampuanları düzenli kullandı. 3. Ayın sonunda kafasını eğdiğinde gözüken saç derisi oldukça azalmıştı, saçları dökülmüyordu ama tam anlamıyla kıl yapısı sertleşmemiş, ince tüy şeklinde yoğunlaşmıştı. Fotoğraf çekimleri ve muayene sonrası Dr. *** bey tekrar 3 aylık lazer önerdi. Bizde anlaşıp satın aldık. (Ekim 2022) 3. Ayın sonunda çok fazla bir değişiklik olmadığı gözlemledik, herhalde bu kadar olabiliyor. Düşüncesi ile devam etmedik. Şimdiye kadar gösterilen gelişmenin garantili olduğu, buranın sahibi burayı özenerek açtığını, imzam dediği yerdir burası falan dendi. En az birkaç sene dökülmenizi durdurur dendi. Birkaç ay içerisinde verilen yağ ve şampuana devam edilmesine rağmen saçları ilk zamanki seyrek, başını eğdiğinde beyaz saç derisinin gözüktüğü hale döndü. Verdikleri garanti neticesinde memnuniyetsizliğimizi görüşmeye gittik. (Mayıs 2023) Satış müdürü e**** Bey ve işletme müdürü p*** s*** k*** bizi karşıladı. Özetle bize duygusal, stresli durumların veya vitamin eksikliklerinin dökülmeyi tekrar başlatabileceği söylendi. Tedavi satılırken bunun bilgisinin verilmediğini ve garantili işlem dendiğini söyledik. Bize satışı yapan s*** hanımın işten ayrıldığı, bu bilgiyi vermenin onun görevi olduğu söylendi. Elimize bir kağıt tutuşturuldu. Bu kan testlerinizi yaptırın isterseniz burada da 'ücretli' yaptırabilirsiniz dendi. Eksiklik varsa ona göre tedaviye başlarız dendi. Bizde basit bir kan testine dahi onca yapılan ödemelerimize ve yaşadığımız mağduriyete rağmen karşılayamayan bu kurumun, test sonuçları iyi veya kötü ne çıkarsa çıksın, en başta verdikleri sözün (yaptığımız her işlemin arkasındayız) tutulmayacağını anladığımız için teşekkür edip çıktık. Muhtemelen yeni bir işlem satışı için gene paramız ve vaktimizden olacaktık.
Not: Haziran 2023'te kan testlerimiz farklı bir amaçla diyetisyen isteği ile yapıldı. Herhangi bir eksiklik veya dengesizlik çıkmadı.

profile profile profile

Yeter
Yeter

Bende 6 ay saç lazer ve kök hücre yaptırdım üstelik her ay şampuan saç serumu kullandım bir sürü param gitti ama sonuç olumsuz hala saç dökülmem var. Kan değerlerim vitaninlerimde çok iyi olmasına rağmen

Sevinç
Sevinç
Şikayeti Çözüldü

Altunizade şubesinde burun ameliyatı olmuştum fakat burnumu yamuk yaptı içine göçmüş ısrarla kontrollerde sorduğum halde geçerli diye geçer geçer birkaç yıl sonra kendine gelir gelmezse düzeltiriz dediler fakat Dr. Un dediği gibi olmadı nefes dahi alamıyorum burnum sağ kanatı içine göçmüş durumda ilgi yok alaka yok verdiğim para çöp oldu üstüne üstlük burnumdan oldum yamuk yumuk geziyorum. Sözde müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir diyorlar fakat asla söylediklerinin arkasında değiller her şey parayı alana kadarmış. Aldığım hizmetten de memnun değilim doktordan da yapılan işlemden de. Güvenilir ve kaliteli diye gittik maalesef hayal kırıklığı maalesef

Esteworld Ataşehir Saç Lazeri!

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Esteworld Estetik Cerrahi Kliniği Saç Tedavileri Sonuç Vermemesi İade.

07 Mart 2024 14:03
Esteworld Estetik Cerrahi Kliniği Saç Tedavileri Sonuç Vermemesi İade.

Esteworld Altunizade Saç Lazeri

23 Ağustos 2024 15:21
Barış sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 10:34