Essi Güzellik Salonu Pişman Etti

26 Temmuz 2023 12:49

Essi polikliniğe Fransız askısı işlemi yaptırdım ve tam 1 aydır çekmediğim, çektirmedikleri acı kalmadı. Bayram arifesinde geldi yaptırdığım işlem ve ilk günden beri acı çekiyorum adı ip kullanımı ve doktor ****'in iş bilmezliği yüzünden. Acılarımın tarafsız olduğunu söylememe rağmen yüzüme ne olduğu belli olmayan ucuz malzeme kullanımından dolayı acı çektiğimi belirtmeme rağmen umursamaz tavırlarıyla mağdur oldum. Hepsi kayıtlı sesli ve yazılı olarak elimdedir. Çıkarttık dedikleri ipin 3 tanesi nasıl oluyor da yüzümde duruyor. Yaptınız hatalı işlem bari sonra düzeltme yoluna gidin ama nerede! Bırakın çözüm bulmayı insan özür diler ve yapamadığı işlemin ücretini öder. Ama burada basınıza gelecek tek şey inkar, umursamazlık ve başarısız işlemler.

26 Temmuz 2023 14:56

Güzelleşmek için bir klinik mi arıyorsunuz size nerede yaptıracağınızı söyleyemem ama nereye gitmememniz gerektiğini söyleye bilirim essi poliklinik diye sadece kendi görselliğine önem veren, günü kurtara derdinde olan ve o anlık paranızı almak için bürünmeyecekleri hal kalmayan bu yere adım dahi atmamanız gerekir. Ben mağdur olmuş biri olarak söylüyorum her şey paranızı alana kadar. Sonrasında Allah yardımcınız olsun başınıza gelmeyen kalmayacaktır.

26 Temmuz 2023 12:47

Güzelleşmek için bir klinik mi arıyorsunuz size nerede yaptıracağınızı söyleyemem ama nereye gitmememniz gerektiğini söyleye bilirim essi poliklinik diye sadece kendi görselliği e önem veren, günü kurtara derdinde olan ve o anlık paranızı almak için bürünmeyecekleri hal kalmayan bu yere adım dahi atmamanız gerekir. Ben mağdur olmuş biri olarak söylüyorum her şey paranızı alana kadar. Sonrasında Allah yardımcınız olsun başınıza gelmeyen kalmayacaktır.

26 Temmuz 2023 12:45

0Essi polikliniğe Fransız askısı işlemi yaptırdım ve tam 1 aydır çekmediğim, çektirmedikleri acı kalmadı. Bayram arifesinde geldi yaptırdığım işlem ve ilk günden beri acı çekiyorum ucuz malzemeden ip kullanımı ve doktor özgen'in baştan savma iş yapması yüzünden. Acılarımın tarafsız olduğunu söylememe rağmen yüzüme ne olduğu belli olmayan ucuz malzeme kullanımından dolayı acı çektiğimi belirtmeme rağmen umursamaz tavırlarıyla mağdur oldum. Hepsi kayıtlı sesli ve yazılı olarak elimdedir. Bırakın çözüm bulmayı insan özür diler ve yapamadığı işlemin ücretini öder. Ama burada basınıza gelecek tek şey inkar, umursamazlık ve başarısız işlemler.

31 Temmuz 2023 15:06 (Şikayetten 5 gün sonra)

Enda Clinic & Güzellik Merkezi'nde Fransız Askısı Kabusu

Marieta
25 Şubat 00:47

Enda Clinic & Güzellik Merkezi Yüz Askısı İşlemi

Aynur
29 Ocak 2024 09:31
Hulya sonuçtan hiç memnun değil

Fransız Askı Sonrası Korkunç Deneyim Ve İlgisizlik

Hulya