Elif sonuçtan memnun değil

Essence Sincan Şubesi Şikayet

19 Eylül 2024 11:19

Sayın Yetkili,

17.09.2024 saat akşam üzeri civarında, Rossmann atg (Sincan) şubenizde alışveriş yaparken yaşadığım olumsuz bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Aldığım Essence rimel ve bir adet dudak kalemi satın aldım. Oradaki çalışan sarısın renkli gözlü görevliye rimelimin bittiğini bana bir rimel tavsiye etmesi gerektiğini rica ettim Essence den bir tane bu çok tuttu müşteriler memnun diyerek rimel verdi. (ayrıca rimel tester zannederek dudağına denedim ana kullandınız alın dediler Bn zaten açık olduğunu belirtmeden satın aldım. Kendimce zora sokmamak adına)
Bu süreçte, eve gittin ürünü açtım ve denediğimde ürünün suya dayanıklı olduğunu fark ettim. Ertesi gün şubeye gittiğimde ürünü kullandığımı açtığımı söylediler nde bana bilgi vermediklerini gayri ihtiyarı alıp gittiğimi hatta dudak kalemi deki bana dayattıklarını söyledim. Fiş sordular olmadığını söyledim. Benim kirpiklerim zaten çok hassas. Kamera kayıtlarında bile görünecektir personelin bana bu rimeli verdiği en geri vermek başka ürün almak istiyorum.
Yaşadığım bu olumsuz deneyim nedeniyle mağduriyetimin giderilmesini ve benzer durumların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyorum.

Elif
Elif
19 Eylül 2024 12:12

Ayrıca eklemek istediğim bir hususta şudur. Sarısın personel ürünün silikon uçlu olduğunu da belirtti fakat ürün bildiğimiz fırça lı uçlu idi. Silikon diye yanlış bilgi verilip satılmıştır

11 Ağustos 2024 10:13
Essence Rossmann Göztepe Şubesi Kurumuş Rimel Sattı
Essence Rossmann Göztepe Şubesi Kurumuş Rimel Sattı

Essence Alerji Sebebiyle İade

Zeynep
14 Aralık 2023 11:35
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
14 Ağustos 2025 11:43

Şule
12 Temmuz 2024 13:34

03 Eylül 2023 00:44
Yves Rocher'den Alışveriş Yaparken Yaşadığım Renk Karışıklığı Ve Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği