Eskişehir Şehir Hastanesi 15.06.2023 Yoğun Bakım Hemşiresi Şikayet

15 Haziran 2023 18:11

Eskişehir şehir hastanesinde annem bypass oldu. 15.06.2023 saat 10:30'da önce kızkardeşim sonra 11.00'e doğru ben ziyarete yoğun bakıma girdim ve annem yastığını düzeltmek istedi. Hemşireyi çağırdım yanlış bir şey yapmamak adına. Hemşire o kadar sert ve ses tonu olağandan yüksek şekilde konuştu ki, annem hortumlar ağzında özür dilerim dedi. Bu seferde benden özür dileme diye bağırdı ve bu muamele 3 dakika sürdü. Kendisine yorulduğunu düşündüğüm için başka hemşire yok mu diye sorduğumda o gün için sadece kendisinin hastalarla ilgilendiğini söyleyip bana da bağırmaya başladı ve siz yorum yapmayın dedi. Bu tahammülsüz ve kişisel sorunlarını hastaları ezerek çözebileceğini sanan bu yeşil önlüklü uzun siyah saçlı genç arkadaştan şikayetçiyim. Doktorun 5 saat uğraşıp ameliyat ettiği kalbi 5 dakikada parçalara ayırdı

15 Haziran 2023 18:58

Eskişehir Şehir Hastanesi 15.06 2023 saat 10.30_11.30 arası. O gün o saatlerde h**** s***** yattığı yoğun bakım odasında kamera varsa kayıtlarının incelenmesini arz ediyorum. Bir gün önce o kadar ağır bir ameliyat geçirip ölümlerden dönmüş ve resmen makinelerle hayata bağlı bir insana yeşil önlüklü uzun siyah saçlı ismini öğrenemediğim hemşireniz tarafından yapılan muamele ve nasıl o haldeyken sırf yastığı düzelt diye kendini özür dilemek zorunda hissedip o acı içerisinde nasıl bir mahcubiyet ve derinden üzüntü hissettiğini göreceksiniz.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde İletişim Ve İlgi Eksikliği

13 Ağustos 2024 16:13
Eskişehir Şehir Hastanesi'nde İletişim Ve İlgi Eksikliği

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde Hasta Memnuniyetsizliği

04 Mart 2025 09:14

Kayseri Şehir Hastanesi Hemşirelerin Üslup Ve Tavırları

28 Ağustos 2024 13:42
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi 4A Kadın Doğum Bölümü

20 Temmuz 2023 09:58