ESHOT 800 Menemen Bornova Otobüsü

ESHOT 800 Menemen Bornova Otobüsü
12 Aralık 2023 19:57

12 Aralık 2023 19:40

Merhabalar, 12.12.2023 tarihi saat 18 civarı Karşıyaka Jandarma durağında 3 yolcu bekliyorduk. Otobüs en sol şeritten geliyordu trafik yoktu. Durak önünde bir minibüs bir de servis otobüsü vardı. 800 numaralı otobüs sağ şeride geçip durakta durabilirdi fakat 50 metre ilerde durup yolcu indirdi. Otobüse bindim normalde durak harici yolcu almadığını söyledi. Bende durakta durmadığını söyledim otobüs kalabalıktı bilerek durmadım dedi. Otobüsten inenler oldu ve ayrıca ön taraf boştu. Sizde kameraları incelediğinizde görebilirsiniz. 1 durak sonra arkaya doğru ilerledim. Hem otobüsü taksi kullanır gibi kullandı hem de ani frenler yaptı. Bugün bu otobüsle ilgili diğer sürücülerden de şikayet geleceğini düşünüyorum. 3. Sanayi durağında da orta şeritte bir yolcu indirdi. Normalde durakta indirmesi gerekirdi. Hem bana kurallardan bahsediyor hem de kendi kurallara uymuyor. Ben otobüsün içindeki ve şehir içi kameralardan izlenmesini rica ediyorum. İyi çalışmalar

İrem
11 Kasım 2023 14:11