Şeydanur sonuçtan hiç memnun değil

Esenler Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Esenler Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi Suriye Sorunu

26 Nisan 2024 12:26

Gerçekten bu hastanenin ayakta kalmasını sağlayan unsurları bilmiyorum. Randevu bulamadığım için hasta kaydı oluşturmak istedim. Bu, çoğu hastanede mümkün olduğundan sıraya girdim ve bekledim. Önümdeki insanlar, özellikle Suriyelilerin, rahat bir şekilde randevuları olmamasına rağmen girişte kayıtları açılarak muayene olabildiklerini gözlemledim. Sıra bana geldiğinde ise, kimliğime bakılarak hastane randevularımı internet üzerinden almanın gerektiği söylendi. Ben de randevu için çok uzun süre sonrasına yer bulabildiğimi ve durumumun biraz acil olduğunu belirttim, fakat Suriyelilere gösterilen anlayışın çok küçük bir kısmını bile bana göstermediler. Şaşırmadım; bu benim ilk kez yaşadığım bir durum değil. Ancak gerçekten artık incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendi ülkemde ikinci sınıf vatandaş gibi hissediyorum. Bu duruma sebep olanların vicdanlarının rahat etmemesini diliyorum.

Şeydanur
Şeydanur
26 Nisan 2024 14:42

184 tarafından aradım ve bana söylenilen şey randevu oluşturup gidin, önünüzde bulunan yabancı uyruklu insanların hastalığı daha önceliklidir olarak dönüş sağlandı

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Yaşanan İlgisizlik Ve İletişim Sorunları Hasta Haklarını Zedeliyor

24 Haziran 2025 13:54
Helen sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 17:22

17 Mayıs 2024 22:56